Počinje InspirAkcija: Osvojite besplatnu izradu web stranice

Autor: PROMO , 23. ožujak 2012. u 13:30

Inovativne i društveno korisne ideje dobivaju priliku dokazati se publici i žiriju te postati uspješan web projekt




Danas službeno započinje natječaj InspirAkcija kroz koji će, pod sloganom “Od moždane stanice do internet stranice”, inovativni i društveno korisni projekti imati priliku zaživjeti na Internetu, i to u aranžmanu jedne od vodećih domaćih agencija za izradu web rješenja, Web.Burze. Pobjedniku natječaja stručnjaci iz Web.Burze projektirat će i izraditi web stranicu, a partner projekta, 24sata, osigurat će njezinu javnu promociju.

Prijave će trajati do 18. travnja, a zainteresirani pojedinci i organizacije mogu se prijaviti na www.24sata.hr/inspirakcija-obrazac gdje se nalaze svi detalji o natječaju, kao i uvjeti sudjelovanja. Pregled 20 polufinalnih ideja bit će dostupan na portalu 24sata, gdje će glasovi publike odabrati sedam najboljih, a žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka iz različitih područja će 11. svibnja proglasiti pobjednika InspirAkcije.

„Želimo pomoći pojedincima ili organizacijama koji imaju odlične ideje za društveno korisne projekte ali nemaju mogućnosti za njihovu realizaciju. Sve njih pozivam da se uključe u InspirAkciju i uvjere nas da upravo oni zaslužuju nagradu – izradu kompletnog online rješenja skrojenog po mjeri njihove ideje“ – objasnio je Vanja Bertalan, direktor agencije Web.Burza i idejni začetnik projekta.

New Report

Close