Paul Molyneux prvi nejapanac u upravi Sharpa

Autor: Vesna Sesvečan , 26. listopad 2011. u 09:40

Paul Molyneux, izvršni direktor podružnice Sharpa u Velikoj Britaniji, operativni direktor i zamjenik glavnog direktora Sharp Europe Group, te potpredsjednik Sharp Electronics European Group (SEEG), imenovan je danas u upravu Sharp Corporationa.

Istodobno, Molyneux je imenovan predsjednikom, glavnim direktorom i izvršnim direktorom Sharp Electronics Europe sa sjedištem u Njemačkoj. Paul Molyneux je prvi nejapanski menadžer koji je posljednjih sedam godina držao vodeće seniorske pozicije u prodaji i poslovanju japanskog tehnološkog diva. Prije ovoga imenovanja Paul Molyneux bio je glavni izvršni direktor Sharp UK i glavni operativni direktor Sharp Europe Group.

“To je velika je čast i ponosan sam što mi je korporacija dodijelila tu ulugu. Svjestan sam odgovornost koja dolazi s ovom ulogom i biti ću u potpunosti posvećen zadatku koji je predamnom. Čvrsto vjerujem da s talentom i vještinama koje imamo diljem Europe, doista možemo izgraditi samoodrživu organizaciju koja može pružiti dugoročno profitabilan rast i osigurati sigurnu budućnost regije ”, izjavio je Paul Molyneux.

Bivši izvršni direktor Sharp Europe, Hiroshi Sasaoka, preuzet će poziciju Sharpova glavnog direktora i predsjednika za područje Bliskog istoka i Afrike.

Komentirajte prvi

New Report

Close