Pametna kuna ili kako iz minusa u plus

Autor: Poslovni.hr , 23. veljača 2009. u 09:10

Www.pametnakuna.hr je novi internetski portal o osobnim financijama čiji je cilj na jednostavan način odgovoriti na sva novčana pitanja običnih ljudi, od investiranja i štednje, preko kredita, osobnog dohotka i poreza do mirovine.

Rok za predaju porezne prijave je 02. ožujak pa svima koji još nisu ispunili poreznu prijavu Pametna kuna u rubrici POREZ (http://www.pametnakuna.com/porez) osim uputa za ispunjavanje prijave nudi i jednostavni kalkulator za izračun povrata poreza(http://www.pametnakuna.com/porezni-kalkulator).

Stalna kolumnistica Pametne kune Tatjana Divjak će svaki tjedan pomoći čitateljima svojim savjetima za snalaženje u vrijeme financijske krize.

Onima koji su zaglibili ili su na dobrom putu u minus, www.pametnakuna.com će pomoći savjetima za približavanje pozitivnom stanju na njihovim računima, a rubrika U PLUSU (http://www.pametnakuna.com/u-plusu) pružit će korisne savjete za “oplođivanje” ušteđenog novca štednjom, ulaganjem u fondove ili dionice, kupnjom nekretnine ili drugim načinima raspolaganja ušteđenim novcem.

Ovaj financijski portal pokrenula je tvrtka 24sata digital d.o.o., koja je okupila skupinu mladih i obrazovanih entuzijasta, financijskih stručnjaka iz svih područja te novinare i autore koji će svakodnevno osvježavati portal novim i zanimljivim sadržajima.

www.pametnakuna.com




Komentirajte prvi

New Report

Close