Ovako to izgleda kada Knut Kvisvik otvori prvi hipermarket u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 10. svibanj 2012. u 14:15

B-Hyper, novi koncept razvijen za hipermarkete u modernoj Europi, otvorio je u Lumini Centru u Varaždinu svoj prvi hipermarket u Hrvatskoj.

Novi varaždinski hipermarket prostire se na više od 5.000 kvadratnih metara (3.500 kvadratnih metara prodajnog prostora), nudi više od 30.000 različitih artikala, a B-Hyper je u njega uložio više od 5 milijuna eura. U hipermarketu je posao odmah našlo 107 djelatnika, a planirana nova otvorenja umnogostručit će ovaj broj.

Prvi hipermarket B-Hyper u Hrvatskoj otvorio je Knut Kvisvik, predsjednik uprave, koji je izjavio: „ B-Hyper je međunarodna tvrtka koju je izgradio iskusni upravljački tim iz Skandinavije i baltičkih zemalja, s više od 20 godina iskustva u sektoru maloprodaje. B-Hyper i njegov razvoj podupiru privatni dionički fondovi, a osim u Hrvatskoj u ovom trenutku se razvijamo i u Srbiji, BIH, Estoniji, Latviji, Litvi i drugim zemljama u regiji. Težimo čvrstoj poziciji na bilo kojem od tržišta na koje ulazimo, 20 do 30 posto tržišnog udjela u sljedećem periodu, a već radimo i na analizama ponuđenih projekata u drugim gradovima Hrvatske. Svjesni smo zasićenosti hrvatskog tržišta, poštujemo svu konkurenciju i njihove planove. Na kraju, potrošači odlučuju o tome što cijene, stoga pokušavamo zadovoljiti svakog pojedinca i obitelji. Naš je cilj da svim naraštajima, potrošačima bilo koje dobi B-Hyper bude prvi izbor kada se odluče ići u kupovinu!”

Goran Kaniški, načelnik općine Gornji Kneginec, otvorio je prodavaonicu zajedno s g. Kvisvikom presjekavši vrpcu na svečanom otvaranju. Tom prilikom je rekao: „Veliko mi je zadovoljstvo poželjeti dobrodošlicu u Varaždin tvrtki B-Hyper. Ova investicija jedna je od najvećih i najvažnijih u varaždinskom kraju, a njen rezultat je otvaranje novih radnih mjesta, što je u ovim teškim trenucima ključan faktor rasta našeg gospodarstva.”

Upravljanje hipermarketom B-Hyper u Varaždinu preuzet će Karlo Kučan, osoba s velikim iskustvom u upravljanju prodavaonicama. On je predstavio ponudu B-Hypera u Hrvatskoj i na svečanom otvorenju istaknuo: „Vjerujemo da će naši potrošači prepoznati i cijeniti B-Hyperovu ponudu orijentiranu prvenstveno na obitelji, a koja nudi pristupačnu ponudu, ugodno okruženje i dizajn, stručno i ljubazno osoblje te mnoštvo dodatnih zabavnih sadržaja unutar prodavaonice.”

(pd)

Komentari (2)
Pogledajte sve

Tamo nema žive duše……

Glupost mjeseca – Goran Kaniški načelnik općine Gornji Kneginec:”Ova investicija jedna je od najvećih i najvažnijih u varaždinskom kraju, a njen rezultat je otvaranje novih radnih mjesta, što je u ovim teškim trenucima ključan faktor rasta našeg gospodarstva”

New Report

Close