Ovaj je Osječanin na pokeru zaradio milijun dolara i postao prvi Hrvat kojeg sponzorira PokerStars

Autor: Poslovni.hr , 17. rujan 2012. u 09:35

Matej Marinović iz Osijeka jedan je od rijetkih sretnika kojima kockanje nije uništilo život, već otvorilo priliku za svjetsku karijeru. Naime, Marinović je profesionalni igrač pokera, koji je postao prvi hrvatski sponzorirani igrač pokera koji se pridružio ekipi PokerStars, piše Glas Slavonije.

Marinović se pokerom profesionalno bavi već deset godina te je jedan od najuspješnijih heads-up No-Limit Hold’em igrača u Europi. U idućih dvanaest mjeseci on će diljem svijeta igrati online turnire i turnire uživo i tako imati priliku podebljati svoj bankovni račun na kojemu je samo od pobjeda u pokeru više od milijun dolara.

“Tražim izazove u svom životu. Na pojedinačnoj razini u pokeru ostvario sam gotovo sve i izrazito sam sretan što je PokerStars prepoznao moje kvalitete i uključio me u svoju ekipu. Velika je čast biti prvi sponzorirani igrač PokerStarsa u Hrvatskoj. U proteklih deset godina znatno sam pridonio evoluciji poker-scene u Hrvatskoj, tako da je ovo priznanje svojevrstan šlag na torti”, rekao je Marinović za Glas Slavonije.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

New Report

Close