Otvaramo nove trgovine i zapošljavamo ljude

Autor: Poslovni dnevnik , 19. veljača 2013. u 18:43
Fotolia

Njemačka tvrtka prvu je poslovnicu tekstilnog diskonta u Hrvatskoj otvorila 2011.

Radimo na otvaranju novih radnih mjesta i zapošljavanju, poručuju iz tvrtke KiK Textilien dodajući kako će ove godine otvoriti 25 novih trgovina u kojima će radno mjesto pronaći oko 120 osoba. Prosječna površina trgovina je oko 600 četvornih metara, a dugoročni plan je otvoriti preko 100 filijala. “Koncept KiK-a se u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Poljskoj, Austriji i Hrvatskoj pokazao vrlo uspješnim i sa strane kupaca je jako dobro prihvaćen. Svijest potrošača se mijenja i ukazuje na to da je naš koncept ‘kupujmo pametno’ sve više u trendu” kaže Petar Burazin, direktor KiK Textilien-a za Sloveniju i Hrvatsku. Tvrtka KiK Textilien na hrvatsko je tržište ušla u kolovozu 2011. godine s testnom poslovnicom u Biogradu, a danas je zastupljena u gotovo svim gradovima Hrvatske sa 41 poslovnicom.

Prva poslovnica Kik-a otvorena je 1994. godine u njemačkom Düsseldorfu, a KiK danas posluje sa preko 3.200 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovačke, Mađarske, Poljske, Slovenije i Hrvatske. Godišnje otvaraju oko 200 novih poslovnica. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönenu ostvaruje godišnji promet od preko milijardu Eura. U tekstilom trgovanju u Njemačkoj, KiK Textilien nalazi se unutar deset najvećih ponuđača i slovi kao najveći tekstilni diskonter u zemlji. KiK Textilien svojim kupcima nudi širok i povoljan asortiman kvalitetno dobrih ženskih, muških i dječjih proizvoda. Pored trendy odjeće u ponudi su i donje rublje i čarape, kućni tekstil, ukrasi, poklon proizvodi i puno toga još. Na njemačkom je KiK skraćenica za “Kunde ist König” što u prijevodu znači “kupac je kralj”, što je i glavni moto ovog tekstilnog lanca.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Hrvatska bi trebala početi proizvoditi instant trgovine(za shopping centre i ostalo).

Sastaviš i imaš riješenje – instant trgovina.

Tako bi mi nešto proizvodili a trgovina bi bujala.

Bitno je uživati u onome što radiš… a govoriti o poslodavcu kao o izrabljivaču govore samo osobe koje su tražile posao a molile Boga da ga ne nađu.Stoga moja poruka svima onima koji tako govore o ljudima koji im daju posao bi bila da najbolje ostanu sjediti kod kuće i čekaju da im se neplaćeni računi gomilaju jer u ovo doba recesije kada samo rijetki uopće pronađu posao je totalna lutrija..a moja poruka poslodavcima bi bila ..HVALA VAM ŠTO I DALJE ZAPOŠLJAVATE LJUDE I TRUDITE SE DA IM OSTANE MAKAR I OVO MALO LJUDSKOG DOSTOJANSTVA!!!
Javno kažem da se zovem Kristina Brtičević i da sam na Zavodu za zapošljavanje stoga molim poslodavca Kik-a —MOLIM VAS ISKORISTITE ME

da, kik zapošljava ljude[emo_smijeh] ???više bi pasalo da piše kik zapošljava ljude koji bi trebali biti kao roboti , ljude koje maximalno izrabljuje tih mjesec -dva dok su potrebni za punjenje trgovina i koje pošalje doma nakon isteka ugovora od mjesec dana ,bez ikakve grižnje savjesti i bez obzira dali si dobar radnik ili nisi , čak štoviše si gori to je veća vjerojatnost da ćeš ostati raditi…i što je najvažnije u trgovinama im pretežno rade djelatnice bez potrebne škole i to na vodećim pozicijama[emo_smijesak]

New Report

Close