OTP banka dobila novog člana Uprave

Autor: Poslovni.hr , 11. rujan 2012. u 12:35

Od jučer je Uprava OTP banke bogatija za još jednog člana. Na mjesto člana Uprave zaduženog za poslove maloprodaje imenovan je Slaven Celić. Nakon što je dobio suglasnost Savjeta Hrvatske narodne banke u srpnju, odlukom Nadzornog odbora koja je stupila na snagu 10. rujna 2012. Slaven Celić se priključio upravljačkom timu OTP banke, izvijestili su iz banke.

Slaven Celić je rođen 1967. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Do sada je u OTP banci bio zadužen za Sektor maloprodaje u koji je došao s mjesta voditelja poslovne jedinice Šibenik. Prije toga je radio u maloprodaji te vodio odnose s poslovnim klijentima banke u Šibeniku. Prije bankarske karijere Celić je nekoliko godina proveo radeći kao srednjoškolski profesor ekonomskih predmeta.

“Slaven je i do sada bio važan član tima, koji je svojim izvrsnim rezultatima i odgovornim odnosom prema kolegama i klijentima doprinosio razvoju segmenta maloprodaje u banci. Ovo imenovanje podupire naše strateško opredjeljenje da još više ulažemo u razvoj maloprodaje, inovacije i razvoj mreže i odnosa s klijentima,” izjavio je ovom prilikom predsjednik Uprave OTP banke Balázs Békeffy.

Od rujna prošle godine OTP banku vodi Balázs Békeffy na mjestu predsjednika Uprave. Preostalim članovima Uprave Heleni Banjad i Zorislavu Vidoviću ovom odlukom Nadzornog odbora produžen je mandat na tri godine.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close