Otkrijte nove mirise i okuse na redizajniranom portalu Gastro.hr

Autor: Poslovni.hr , 07. rujan 2012. u 11:55

Lijepe vijesti stižu iz obitelji 24sata čiji je član, današnjim redizajnom, i službeno postao Gastro.hr – portal o gastronomiji i kulinarskim užicima




Nakon brojnih ideja i mnogih mjeseci rada, danas je svijetlo dana ugledao redizajnirani portal Gastro.hr, čime je na najbolji mogući način čitateljima predstavljena još jedna novost na gastro sceni Hrvatske.

Kako mu samo ime i slogan govore, Gastro.hr odnosno portal za kulturu prehrane, vam svakodnevno donosi provjerene i slasne recepte, recenzije vina, restorana, maslinovog ulja, sireva i kuharica, a čitati možete i dobre gastro priče iz Hrvatske i svijeta, najnovije gastro vijesti te obavijesti o najvažnijim gastro događanjima.

Uz navedeno, svoje savjete i trikove redovito otkrivaju neki od najprizantijih hrvatskih Chefova, a čitateljima će posebno zanimljive biti i razne nagradne igre te specijali o pojedinim namirnicama i kulinarskom umijeću njihovog pripravljanja.




Što je novo na Gastro.hr

Portal svojim sadržajem predstavlja spoj tradicionalnog i modernog svijeta gastronomije što se očituje i u njegovom dizajnu – nakon današnjih promjena zadržao je prepoznatljive tople boje i temeljitu obradu kulinarskih tema, a preglednost, mnoge nove pogodnosti i bolje korisničko iskustvo donose mu dugo iščekivano osvježenje.

Osim toga, novom su portalu dodane i social mogućnosti koje na toj stranici stvaraju svojevrsnu društvenu mrežu. Ona će okupljati lojalne korisnike koji će, u sklopu portala, svojim angažmanom i dobivanjem određenih povlastica postepeno formirati društveni servis za sve ljubitelje gastronomije.

Gastro.hr time postaje omiljeno odredište za mlade u potrazi za idealnim receptom za današnju večeru kao i istinske gurmane s istančanim ukusom. Posjetite ga i u njegovom novom ruhu doživite izvor inspiracije za kuhanje novih jela, druženje za stolom s dragim ljudima te otkrivanje novih mirisa i okusa.

Komentirajte prvi

New Report

Close