‘Ostojić je elementarna nepogoda za zdravstvo’

Autor: Poslovni.hr , 28. srpanj 2012. u 12:10

Rajko Ostojić najlošiji je ministar i elementarna nepogoda za zdravstveni sustav”, reako je bivši ministar Darko Milinović pobrojavši sve propuste i “prazna obećanja” aktulane vlasti vezane za zdravstveni sustav, piše Večernji list.

Svome nasljedniku Milinović zamjera to što je u sedam mjeseci šefovanja njegovim bivšim resorom umjesto da je smanjio liste čekanja, on ih je produžio, te se, kako je to poručio Milinović, još više i zadužio.

“Očekujemo da će dug do kraja godine ponovo biti dvije milijarde kuna. Mogu reći da Hrvatska sada ima uspješnog ministra zdravlja ako je u pitanju pr, no ako je u pitanju funkcioniranju zdravstvenog sustava tu je loš”, istaknuo je Milinović.

Smanjenje liste čekanja za čak 50 posto, organiziranje regionalnih centara za palijativnu skrb, organiziranje centara izvrsnosti samo su neka od obećanja Kukuriku koalicije čije je neispunjenje razbjesnilo oporbenjake. Ante Ćorušić smatra kako ova Vlada nema razumna riješenja te da u sustavu učinkovitosti nisu napravili ništa. Misli da HDZ može bolje jer imaju kvalitetnije ljude.

Članak u cijelosti možete pročitati ovdje.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Nezna se koji je gori od vas dvojice

New Report

Close