Opatijski hotel kojim upravlja ova direktorica ima se čime pohvaliti

Autor: Poslovni.hr , 24. svibanj 2012. u 13:25

TripAdvisor, najveći svjetski web site za putovanja, objavio je da je hotel Ambasador dobitnik Certificate of Excellence Award za 2012. godinu.

Certificate of Excellence Award je certifikat izvrsnosti kojim se nagrađuje izvrsnost u turističkoj i uslužnoj industriji u cijelom svijetu, a dodjeljuje se samo onim objektima koji postižu izvanredne ocjene gostiju na TripAdvisoru. Otprilike deset posto hotela, restorana i uslužnih objekata objavljenih na TripAdvisoru dobiva ovu prestižnu nagradu, kažu iz Ambasadora.

Kako bi se kvalificirali za Cerficiate of Excellence Award nagradu, kompanije moraju održavati ukupni rejting četiri ili više od ukupno pet bodova, a bodovi su rezultat ocjena samih gostiju (putnika). Dodatni kriteriji uključuju količinu prikupljenih ocjena gostiju u proteklih 12 mjeseci.

“U posljednjih godinu dana radili smo na podizanju kvalitete usluge u hotelu Ambasador, investicijama smo poboljšali kvalitetu samog proizvoda, te nam je iznimno drago da su naši gosti prepoznali naš rad što je rezultiralo i nagradom TripAdvisora. To nam je dodatni poticaj da budemo još bolji u budućnosti”, kaže Jelena Papeša, direktorica hotela Ambasador, dodajući kako njoj i njezinu timu nagrada TripAdvisora ima veliki značaj.

Investicije od oko 10,7 milijuna kuna

Hotel Ambasador jedan je od vodećih hotela u Opatiji koji posluje u sklopu Liburnia Riviera Hotela, najvećeg hotelskog lanca na Kvarneru. Od 2012. ima novi management pod vodstvom Jelene Papeše. U 2012. hotel Ambasador i vila Ambasador krenuli su u preuređenje kako bi se podigla kvaliteta proizvoda i usluge: investicije od oko 10,7 milijuna kuna obuhvatile su preuređenje 10. kata hotela u tzv. executive floor, preuređenje terase uz bazen i vrtnog restorana Hortenzija, uređenje privatnog vrta sa vanjskim whirpoolima u vili Ambasador te značajnih ulaganja u eno i gastro ponudu hotela te cjelokupnu uslugu.

„TripAdvisor s ponosom nagrađuje izvrsne kompanije za njihovu kontinuiranu izvrsnost koja se određuje prema ocjenama korisnika na našoj stranici. Certificate of Excellence Award dodjeluje visoko ocjenjenim objektima diljem svijeta priznanje koje zaslužuju. Od izvrsnog smještaja u Beijingu do izuzetnog restorana u Bostonu, mi želimo nagraditi kompanije koje putnicima TripAdvisora omogućuju nezaboravno iskustvo“, izjavila je objavljujući nagrade za 2012. godinu predsjednica TripAdvisor for Business, divizije zadužene za komunikaciju prema korisnicima, Christine Petersen.



Hotel Ambasador



Hotel Ambasador

(pd)

Komentari (2)
Pogledajte sve

I sam bi ju nagradio…

hm, mislim da je papeša, a ne “pepeša”…no dobro.

New Report

Close