Novi poslovi za Đ.Đ. Specijalna vozila

Autor: Poslovni.hr , 15. srpanj 2011. u 16:40

Đuro Đaković Holding izvijestio je danas putem Zagrebačke burze o sklapanju novih ugovora unutar grupacije o proizvodnji i isporuci teretnih vagona.

Đuro Đaković Specijalna vozila i tvrtke Euro-Waggon GMBH i Diversified Investments S.A. sklopile su ugovor o proizvodnji i isporuci vagona tipa Falns. Ukupna vrijednost ugovora potpisanog s Euro-Waggonom je 2,8 milijuna eura, dok je vrijednost ugovora s tvrtkom Diversified Investments 1,2 milijuna eura. Riječ je o seriji specijaliziranih četveroosovinskih vagona namijenjenih za prijevoz rasutih tereta koji nisu osjetljivi na atmosferske utjecaje, kao što su ugljen, pijesak, koks, ruda i slično. Proizvodnja ugovorenih vagona bit će pokrenuta tijekom drugog polugodišta ove godine, a isporuka vagona predviđena je u prvom kvartalu 2012.

U drugoj obavijesti navodi se da su Đuro Đaković Specijalna vozila i tvrtka Nacco S.A.S. iz Pariza nastavili poslovnu suradnju i potpisali ugovor o proizvodnji i isporuci teretnih vagona tipa Shimmns. Ukupna vrijednost posla je 2,58 milijuna eura, a radi se o seriji suvremenih specijaliziranih vagona za transport kolutova lima, certificiranih prema važećem TSI sustavu za konvencionalni željeznički sustav čiju proizvodnju su Đ.Đ. Specijalna vozila započela tijekom 2007. godine. Proizvodnja ugovorenih vagona za francuskog kupca bit će pokrenuta početkom trećeg kvartala 2011., a isporuke su predviđene za studeni i prosinac ove godine.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ode ddjh u kratkom roku na 100 kunića a u dužem roku..boli glava…samo nebo je granica.

New Report

Close