Novi član uprave Dalekovoda već 21 godinu radi u toj tvrtki

Autor: Poslovni.hr , 24. rujan 2012. u 14:55

Nadzorni odbor Dalekovoda na danas održanoj sjednici donio je odluku o imenovanju mr. Željka Lekšića novim članom Uprave Dalekovoda s datumom 1. listopada 2012. godine na mandat od 5 godina, tako da sada uprava broji četiri člana.

Željko Lekšić je diplomirani inženjer strojarstva i magistar ekonomije školovan u Zagrebu i zaposlen od 1991.godine u Dalekovodu. U svom radnom vijeku radio je na poslovima projektanta proizvodnih sustava, sustava upravljanja kvalitetom, integriranih sustava upravljanja (zaštite okoliša, na radu i od požara), sustava normiranja, te akreditacije i certifikacije, odnosno poslovne izvrsnosti. Rukovodio je laboratorijem za mehanička, elektromagnetska i kemijska ispitivanja a zaslužan je što je Dalekovod među prvim društvima u RH uveo ISO 9001, 14001 i 18001, pa će u novom sastavu Uprave biti zadužen pored navedenog i za poslove proizvodnje u grupi te za održavanje i razvoj poslovnih odnosa sa ključnim kupcima Dalekovoda u regiji.

Nadzorni odbor vjeruje da se s gosp. Lekšićem novoimenovana Uprava Dalekovoda koja stupa na dužnost 01.10.2012. dodatno pojačava s kvalitetnim i iskusnim stručnjakom koji će sa svojim dokazanim znanjima i vještinama pridonijeti daljnoj internacionalizaciji kompanije, završetku operativnog i financijskog restrukturiranja, te snažnom razvoju kompanije u globalno značajnog subjekta u sektoru energetske infrastrukture. Podsjećamo da pored dosadašnjeg člana uprave Krešimira Anušića i novoimenovanog Željka Lekšića, upravu od 01.10.2012. čine i Matjaž Gorjup kao predsjednik te Marko Jurković kao član.

Komentirajte prvi

New Report

Close