Miloševića ucjenjuju objavom sadržaja njegovih telefonskih razgovora?

Autor: Poslovni.hr , 03. svibanj 2012. u 09:15

Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a, jučer je novinarima otkrio da prima prijetnje i ucjene, zbog čega se obratio i MUP-u.

Kakve prijetnje prima i tko ga ucjenjuje, novinarima nije želio otkriti, no Jutarnji list, pozivajući se na visoki izvor iz MUP-a “koji je želio ostati anoniman” izvještava da je Milošević prije dva tjedna tražio i dobio sastanak s ministrom Rankom B. Iako izvor ‘Jutarnjeg’, kako list piše, nije želio iznijeti detalje razgovora, procjena je bila da se radi o ozbiljnim prijetnjama pa je Milošević bio na razgovoru s kriminalistima policije.

Istodobno, drugi izvor Jutarnjeg tvrdi da je riječ o ucjeni teškoj pola milijuna eura. “Novac bi Milošević trebao dati da bi zaustavio objavljivanje informacija koje su posebno osjetljive za njegovu izbornu kampanju. Navodno, riječ je o sadržaju Miloševićevih telefonskih razgovora”, piše list.

Milošević pak tvrdi da bi i sam volio znati dolaze li prijetnje iz HDZ-a, odnosno od nekoga od njegovih protukandidata.

(pd)

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ništa novoga pa to sve radi Karamarko sa svojim ljudima, i to svima a ne samo Miloševiću.Prgometra Karamarkovi ljudi prate u stopu da ne govorim kako se prijeti ljudima na terenu samo da bi se glasalo za Karamarka.Sramota je ovaj Karamarko i još je gori nego što je Jaca.Karamarko još jedanput pokazuje da je pravi UDBAŠ!

Domagoj Milošević ima odlične reference i očito je stručnjak te od njega država može imati ogromne koristi pošto su investicije vrlo bitne za razvoj svake države, on je borac, može Hdz ponovno vratiti na noge i to bez prljavih igara koje vidimo kod drugih kandidata, što je nemoralno, protuzakonito.

Ovakve podvale neće ga smesti!

New Report

Close