Milinović se povlači iz politike ako izgubi na izborima

Autor: Poslovni.hr , 16. ožujak 2012. u 09:20
PXL

Darko Milinović je na jučerašnjoj izbornoj skupštini gospićkog HDZ-a izjavio kako se “već osjeća kao pobjednik na izborima za predsjednika HDZ-a, pobjednik na sljedećim parlamentarnih izborima, a onda i na čelu hrvatske vlade.”

Napomenuo je i kako će se povuči iz politike ako ne pobijedi u 9. izbornoj jedinici na nedavnim parlamentarnim izborima. Smata kako je vremena malo, a posla puno te se samo zajedništvom može vratiti ugled HDZ-u.

Izaslanik izborne skupštine gospićkog temeljenog ogranka HDZ rekao je kako su prilike u HDZ-u danas su i više nego složene jer stranka na prošlim parlamentarnim izborima prvi puta nije zabilježila najbolji pojedinačni rezultat te je podržao Darka Milinovića za budućeg predsjednika HDZ.

(Hina/pd)

Komentari (5)
Pogledajte sve

Koliko novih korisnika, pozdrav svima 🙂

Meni je nekako Andrija Hebrang simpatičniji. Čovjek je sam priznao da ne govoti istinu. Šteta što se nije kandidirao. Bilo bi zanimljivije. Kad je predstava, onda trebamo prave meštre.

Veću ulogu u budućoj konfiguraciji HDZ-a neće igrati ljudi poput Darka Milinovića, kojeg je Sanader plaćao iz crnih fondova i uz kojeg se vežu brojne afere. Osim toga, kako će netko tko nema takta i čiji nastupi su „sirovi“ te koji ne govori strane jezike zastupati Hrvatsku u svijetu? Još će biti gori od Jace.

Milinović je iz crnog fonda HDZ-a dobivao redovite mjesečne honorare tijekom 2008. i 2009. Godine. Novce mu je nosilo nekoliko je kurira u omotnicama. Kako netko tko je primao nelegalna primanja ima obraza kandidirati se za predsjednika stranke i ujedno mogućeg budućeg premijera?
i nece se on nikad povuci iz politike, previse mu je dobro tu gdje je…

New Report

Close