Milanović: Bandić želi pobjeći od financijskih problema Zagreba

Autor: Poslovni.hr , 05. studeni 2009. u 11:30

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović tijekom današnjeg prikupljanja potpisa za predsjedničku kandidaturu SDP-ova kandidata Ive Josipovića prokomentirao je kandidaturu Milana Bandića rekavši kako je to malo čudna kandidatura u kojoj ima i malo pokušaja bijega.

Zagreb je najveći grad u Hrvatskoj i ne želimo da bude u financijskim problemima. Žao mi je što Bandić na neki način želi pobjeći od problema u Zagrebu, rekao je Milanović dodajući da to nije u redu ni prema građanima Zagreba, ni prema SDP-u. Upitan o Bandićevom prestanku članstva u stranci, kazao je da svatko bira svoj put i ne može sjediti na dvije stolice. Dodao je da su tu pravila igre jasna.

SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović je rekao kako su on i Bandić do jučer bili stranačke kolege, a danas su suparnici na izborima, te je poručio da je uvjeren u svoju pobjedu. Dodao je i kako je od početka bilo jasno da će se Bandić kandidirati, no na pitanje može li se očekivati da će dio glasova SDP-a biti podijeljen, rekao kako je to “vrlo mali broj”.

(Hina/pd)

Komentari (3)
Pogledajte sve

totalna kriza morala društva uzrokuje gadljivost bavljenja politikom normalnom čovjeku pa u takvim okolnostima istom se bave i u vrhove izbijaju kojekakvi bandići, milanovići, sanaderi, kosori, polančeci, mesići, bebići, kalmete…..da nas vode. mediji još potpiruju ideju – ma svi su oni jednaki….pa ti onda ko fol izaberi kad se i nađeš oči u oči s izbornim listićem.
međutim i u tom totalnom sivilu nikad ne mogu biti svi jednaki, samo stvarno to nije lako prepoznati.

…ah,teško tom pjetliću vodu zamutiti…ničem nije dorastao… [tongue]

Milanović je ovdje upao u klopku. Nije mudro o dojučerašnjim kolegama loše govoriti. Jer ovako ispada da bi problemi bili gurnuti pod tepih da je Bandić ostao u stranci. Ali pošto nije ostao u stranci sada se problemi odmah vade na vidjelo. Po tome, nisu problemi tu da se rješavaju na dobrobit građana, već da posluže kao adut u vlastitoj promociji.
Da je mudriji, trebao je dati izjavu kao Josipović, to mu je kolega iz stranke, imaju iste mentore. O dosadašnjem Bandiću sve najbolje, a o budućem Bandiću kao o ljutom političkom protivniku.

New Report

Close