Mia Begović se nagodila, bivšem mužu ide stan u Masarykovoj

Autor: Poslovni.hr , 16. travanj 2012. u 14:05

Mia Begović i Željko Žnidarić i mjesec dana poslije njezina povratka iz showa Survivor i sloma ispred stana u Masarykovoj nisu do kraja podijelili zajedničku imovinu.

Iako su tada najavili da će sve na kraju riješiti mirnom nagodbom u roku od tjedana dana, i danas dovršavaju pregovore. Željko i dalje živi u stanu u Masarykovoj ispred kojeg je Mia tri dana “logorovala”, a Mia u gradskom stanu u Nodilovoj ulici. Glumica se, navodno, u sporazumnoj podjeli nagodila tako da će bivšem suprugu prepustiti stan za koji se borila krajem veljače kad se vratila sa snimanja showa “Survivor” u Kostariki. Kako doznajemo, Željko joj još nije vratio dio njezinih stvari, a upite o toj temi nije htio komentirati.

– Ne mogu komentirati ništa u vezi nas dvoje dok se podjela ne riješi do kraja – isto nam je rekla i Begović. O slučaju Begović – Žnidarić nije htio govoriti ni odvjetnik Hrvoje Klobučar, koji je tijekom sloma bio uz Miju i zastupao je.

– Ne znam u kojoj je fazi podjela njihove imovine nakon što su se nagodili što će komu pripasti. Ja više nisam Mijin odvjetnik – rekao nam je kratko Klobučar.

(Agencija VLM)

Komentari (1)
Pogledajte sve

A koga to briga..!?!?!?…gospodo urednici nemojte ovaj portal pretvarat u trac i sund…hvala

New Report

Close