Mate Štetić novi predsjednik Uprave PIK Vrbovca

Autor: Poslovni.hr , 26. ožujak 2012. u 16:15

Nakon imenovanja Dragana Marčinka na novu dužnost u Upravni odbor Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicije Republike Hrvatske, odlukom Nadzornog odbora PIK Vrbovca za novog je predsjednika Uprave imenovan dosadašnji član Uprave ove kompanije, Mate Štetić, priopćeno je iz tvrtke.

Mate Štetić svoju je poslovnu karijeru započeo kao pripravnik u Ledu, nakon čega je napredovao na nekoliko pozicija unutar kompanije. 2004. godinu proveo je u Budimpešti na poziciji area managera, unutar akvizicije Leda u Mađarskoj, dok nakon povratka iz Mađarske postaje zamjenik direktora marketinga i razvoja u Ledu.

Karijeru nastavlja i u drugim kompanijama Agrokor koncerna, pa je tako tijekom dosadašnjeg poslovnog puta radio na poziciji direktora marketinga i razvoja u Zvijezdi i direktora društva Mlinar.

Promjenom vlasništva tvrtke Mlinar 2009. godine prelazi u Agrokor na mjesto izvršnog direktora u poslovnoj grupi hrana, nakon čega dolazi u PIK Vrbovec gdje je kao član Uprave zadužen za poslove vezane uz prodaju, marketing i razvoj.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close