Maras: Ove godine uvodimo nova pravila igre

Ova godina će biti godina borbe da zaustavimo gospodarski pad, ali i godina uvođenja reda i novih pravila igre, poručio je Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, govoreći danas u Bjelovaru lokalnim poduzetnicima kojima je došao predstaviti plan poticanja poduzetništva i obrtništva u 2012. godini.

Osvrćući se na nedavno otvorene natječaje na kojima će ministarstvo podijeliti oko 480 milijuna kuna potpora, Maras je pozvao poduzetnike da ih prouče i jave se jer, kako je kazao, još ima dovoljno vremena iako se na njih dosad već prijavilo oko tisuću tvrtki iz cijele Hrvatske.

Najavljujući neke zaokrete u sufinanciranju poslovnih zona, Maras se dotaknuo i prometne infrastrukture koja je za bjelovarski kraj jedna od rak-rana.

– Uvjeren sam da će se realizirati brza cesta koja se godinama najavljuje – kazao je i time se pridružio cijeloj plejadi političara koja u vezi s tim građanima ove županije, kako je netko zgodno primijetio, već godinama “maže” oči. Na kraju, kako se sve ne bi svelo na ministrov monolog, poduzetnici su dobili priliku postaviti mu nekoliko pitanja na koja je dao manje-više optimistične odgovore.

(Agencija VLM)

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve