Mamić o Butkoviću: On i njemu slični truju Hrvatsku

Autor: Poslovni.hr , 28. travanj 2011. u 17:40

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić izjavio je danas da Vahid Halilhodžić (58) ostaje trener zagrebačkog kluba i u sljedećoj sezoni.

“Halilhodžić ostaje trener Dinama. Iako se u medijima puno špekuliralo o njegovom navodnom odlasku, moram vam reći da u klubu o tome nitko nije razmišljao. Sa Halilhodžićem bi trebao razgovarati danas ili sutra, no taj razgovor neće ništa bitno promijeniti, jer Vaha ostaje trener Dinama i sutra će održati konferenciju za novinare”, izjavio je Zdravko Mamić na tiskovnoj konferenciji u prostorijama Dinama. Halilhodžić je preuzeo Dinamo 16. kolovoza prošle godine, nakon što je Velimir Zajec dobio otkaz zbog ispadanja u 3. pretkolu Lige prvaka od moldavskog Sheriffa.

Trenerska pozicija u Dinamu nije bila jedina tema današnje konferencije za novinare, budući da je Zdravko Mamić najviše vremena posvetio “verbalnom obračunu” sa kolumnistom Jutarnjeg lista Davorom Butkovićem, za kojeg je rekao: “On, i njemu slični truju Hrvatsku, i uvijek su na strani onih koji su protiv Hrvatske. Fućka se njima za Hrvatsku i naše generale u Haagu. Često Butkovića srećem u jednom zagrebačkom hotelu na ručkovima i večerama, i vjerujte mi kad vam kažem da naš prvi sljedeći susret neće biti neugodan za njega. Ovim mu ne prijetim, niti ću se fizički obračunati sa njima, ali zadovoljstvo da mu opalim vritnjak nitko mi neće oduzeti”.

(Hina/pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Grozno mi je al se ovaj puta moram složiti sa Maminjom .

Jutarnji , Davor Butković i njemu slični truju Hrvatsku i uvijek su na strani onih koji su protiv Hrvatske .

Ako mi ne vjerujete reskirajte 7 kuna i kupite bar jednom ovaj yu skojevski bilten .

New Report

Close