Madison Consulting postao partner IPREX-a

Autor: Poslovni.hr , 27. travanj 2011. u 15:05

Tvrtka za komunikacijski menadžment Madison Consulting službeno je primljena u članstvo IPREX-a, jedno od najvećih svjetskih udruženja nezavisnih agencija za odnose s javnošću, priopćeno je iz Madisona.

Time je Madison Consulting postao ekskluzivni partner IPREX-a na tržištu Hrvatske. “Snažno vjerujemo u dijeljenje znanja i iskustava i smatramo da je to ključno za suočavanje s budućim izazovima. Iznimno smo zadovoljni što smo kao partner prepoznati od strane IPREX-a”, kazao je Mladen Hrgarek, glavni direktor Madisona.

“Iznimno smo zadovoljni što nam se pridružila Hrvatska, koja treba postati 28. članica Europske Unije. IPREX-ov globalni doseg sigurno može pomoći Madisonu da za svoje klijente uspostavi još šire odnose diljem svijeta, dok naši postojeći partneri mogu biti sigurni da njihovi klijenti sada imaju vrhunsku ekspertizu u zemlji koja je jedna od regionalnih lidera”, prenosi se u priopćenju izjava predsjednika IPREX-a EMEA Christiana Hannestada.

Madison od 1999. godine savjetuje tvrtke i institucije u privatnom i javnom sektoru te za njih obavlja poslove savjetovanja u odnosima s medijima, kriznom komuniciranju, korporativnom te financijskom komuniciranju.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close