Luka Rijeka i Lučka uprava Rijeka na sajmu Transport Logistic China

Autor: Poslovni.hr , 09. lipanj 2010. u 18:15

Na sajmu Transport Logistic China – 4th International Exhibition for Logistics, Telematics and Transport koji se održava od 8. do 10. lipnja u Šangaju, zajednički se predstavljaju Lučka uprava Rijeka, Luka Rijeka i Jadranska vrata.

U okviru sajma, danas su održane prezentacije Lučke uprave Rijeke, Luke Rijeke i Jadranskih vrata, navodi se u priopćenju za medije. Transport Logistic China je međunarodni sajam za logistiku i promet koji je pokrenut nakon 20-ak godina uspješne tradicije europskog sajma Transport Logistic Munchen. 2004. godine, kao njegovo proširenje za područje Kine i općenito azijske zemlje.

Nastup luke Rijeka na sajmu Transport Logistic China koji po prvim procjenama organizatora, okuplja ove godine 431 izlagača iz 46 raznih zemalja svijeta, omogućava predstvljanje svih porednosti prometnog pravca preko luke Rijeka, upoznavanje poslovnih partnera sa razvonijm projektima koji luku Rijeka u slijedećih pet godina dovode na poziciju najveće kontejnerske luke u sjevernom Jadranu, dodaje se u priopćenju.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close