Lidl u Šibeniku izbrisao 15 imena s liste nezaposlenih

Autor: Poslovni.hr , 26. srpanj 2012. u 13:40

Drugu Lidlovu trgovinu u Šibeniku na adresi Bana Josipa Jelačića 19, ukupno osamdesetu u Hrvatskoj, svečano su otvorili danas predsjednik Uprave Lidl Hrvatska, Marin Dokozić, župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk, šibenski gradonačelnik Ante Županović, te već dobro znana Lidlova lica – Blanka Vlašić i Oliver Dragojević.

Riječ je o trgovini kvadrature 1085 m2 sa 40 parkirnih mjesta, a u kojoj je otvoreno više od 15 novih radnih mjesta. Prilikom otvorenja, a u okviru društveno odgovornog poslovanja, predstavnici Lidl Hrvatska u suradnji s Hrvatskom udrugom Transplant i Općom bolnicom Šibenik, simbolično su zasadili Drvo zahvalnosti u parku bolnice te je darovan i Odjel za pedijatriju.

“Otvorenje nove Lidlove trgovine predstavlja nastavak provedbe strategije kontinuiranog ulaganja u širenje prodajne mreže koja je od dolaska ovog trgovačkog lanca u Hrvatsku 2006. godine, s početnih 13 danas narasla na čak 80 trgovina. Time Lidl znatno jača svoju poziciju drugog maloprodajnog lanca na domaćem tržištu”, poručuju iz Lidla.

Lidl na Šubićevcu nalazi se na adresi Bana Josipa Jelačića 19, svega 5 minuta od centra grada. Površina trgovine iznosi 1085 m2, a posjetiteljima je na raspolaganju 40 parkirnih mjesta. Otvaranjem trgovine, Lidl je otvorio i više od 15 novih radnih mjesta. Ponuđeni asortiman, kojeg čini 50% domaćih proizvoda, bit će tradicionalno najpovoljniji na hrvatskom tržištu; uz svakodnevno svježe meso, voće i povrće te pekarske proizvode. Lidlove kupce na otvorenju posebno su razveselili najpoznatiji hrvatski pjevač Oliver Dragojević i najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić, koji su dijelili Lidlove kuharice. Posjetitelji, a osobito djeca, uživali su u odličnoj atmosferi – besplatnom sladoledu, krafnama, kavi i balonima.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Lidl većinom prodaje vlastite robne marke, ali u ostalim "stranim" trg. lancima ima više domaće robe nego u "domaćim" trgovcima.
Ali puno veća korist za gospodarstvo je što strani trgovački lanci uredno podmiruju svoje dobavljače dok je od domaćih gotovo nemoguće doći do love u dogovorenim uvjetima.
Naši trgovci guše domaće proizvođače neplaćanjem da bi tako financirali svoje investicije po Srbiji.

Ma kakvo domaće…domaće proizvode koje drže može se poimence nabrojat..sve je jasno onda. Ne znam gdje ste vi gledali..lidl ima prodju u Rh ali sigurno ne zbog ‘kupujmo domaće’..


Ne znam da li se ovo o 50% domaće robe šale ali tamo ja nisam vidio više od max 20% domaće robe…

pogledaj bolje, ne znam da li je 50% ali se vrti oko toga…lidl je Ok

Maras nije niti jednoga obrisao, a već osma plaćica

New Report

Close