Kosor: Mislila sam da pjevači iz HDZ-a u kampanji pjevaju besplatno

Autor: Poslovni.hr , 03. srpanj 2012. u 10:10

Danas se svjedočenjem Jadranke Kosor nastavlja suđenje Ivi Sanaderu, piše Večernji list.



PXL

Jadranka Kosor na početku suđenja kazala je kako je bila članica Predsjedništva HDZ-a kao zamjneica predsjednika i aktivno je sudjelovala u radu Predsjedništva. Na pitanje tužiteljice je li predmet rada Predsjedništva bilo financiranje medija, pjevanje pjevača u kampanjama,
Kosor je odlučno odgovorila: “Ne”. “Ja sam mislila da pjevači koji članovi HDZ-a u kampanjama pjevaju besplatno”, kazala je Kosor.

Što se tiče kupnje BMW-a 2008., za kupnju sam doznala kad je oštećen u Mokricama, kazala je Kosor. Za novac koji je B. Bačić odnio u DORH, Kosor je kazala kako je riječ o novcu koji je predao Barišić. “Nikad nism vidjela taj novac za koji nam je rečeno da je prikupljen od donacija”, tvrdi nekadašnja šefica HDZ-a dodojući kako u HDZ-u nakon predaje dva milijuna kuna i 300.000 eura u stranku, o tom novcu nisu uopće razgovorali.

Kosor kaže kako je rekla sam da nije bilo sugestija za evidencijom. “Ja ga nisam vidjela, nije bilo potrebe ni da ga vidim. S obzirom na okolnosti sada, sigurno da bi tada bila predložila da se novac vrati donatorima ili da se uplati u državni proračun. Naravno, s ovim saznanjima i ovom pameću koju imam danas”, kaže Kosor.

Novac je predan u listopadu 2010. zbog sve više napisa u medijima i indicijama da može biti problema s tim novcima, objasnila je Kosor.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

(pd)

Komentari (4)
Pogledajte sve

Tragično je to- što je ona to i stvarno mislila……

“A ja misla”

ova živi na mišljenju

ja se nisam sjetila pitati pjevaju li pjevači bespaltno i evo bila premijerka par godina za što sam uredno dobivala veliku plaću,
kakvi se sve kreteni redaju i vode ovu državu to je strašno

New Report

Close