Končar odustao od 3. maja

Jadranska ulaganja zainteresirana su za Brodotrogir i Kraljevicu, a 3. maj trenutno nije uključen u našu ponudu. Odustali smo zbog nekih tehničkih stvari, izjavio je Danko Končar u večerašnjem Dnevniku HTV-a.

Danko Končar / PXL

Končar je dodao kako 3. maj nije u tako kriznom stanju ta da ne postoje razlozi za njegov stečaj. "Stečaj ili privatizacija nikad nije bila opcija za 3 maj, javlja HRT. Gospodina Končara nismo zvali i ovim odustajanjem ništa se neće promijeniti", izjavila je predsjednica Radničkog vijeća Nada Jelinić Starčević.

Mi smo bili spremni preuzeti Brodotrogir još prije dvije godine, a za Kraljevicu smo ponudu dodatno osnažili, rekao je Končar. Zajedno s našim njemačkim partnerom predviđamo kratkoročno ulaganje od 100 milijuna eura u off shore programe i otvaranje novih 1.700 radnih mjesta, dodao je. Upitan planira li na mjestu Brodotrogira podignuti marinu kazao je kako je ona tamo predviđena.

(pd)

Komentari (7)
 • vatreni1
  vatreni1 10:18 16.3.2012.

  JA još uvijek nisam siguran jer lik stvarno vizionar ili je ipak krimos….mislim kod onog Mikuša ili kak se ono zvao #Dečko sa trešnjevke" JE ODMAH BILO SVE JASNO…OVAJ ILI JE POŠTEN ILI JE JAČE PEMAZAN ZAŠTOTNIM SLOJEM….

 • Pero7
  Pero7 7:29 16.3.2012.


  Ovaj Končar je mangup koji je i bio u zatvoru još u Yu zgog gospodarskog kriminala .

  Znači ima pedigre .

  Fakat je da Končar nema love za progutat jedno brodogradilište a kamo li dva ili tri .

  Nažalost , on je jedini ostao u igri .

  Bojim se da će ove bogece u Vladi prevesti žedne preko vode .

 • Marx
  Marx 7:20 16.3.2012.

  Po običaju mi obična raja nemamo uvid u sitaciju, opet nam se prekom medija serviraju birane informacije.

  Ali sve skupa podsjeća na definiciju političke nezrelosti: nikada se ne zna što se hoće, ali se zato uvijek točno zna koga se i što se neće.

  Jadni mi sa ovakvim rukovodstvom!

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve