Končar odustao od 3. maja

Jadranska ulaganja zainteresirana su za Brodotrogir i Kraljevicu, a 3. maj trenutno nije uključen u našu ponudu. Odustali smo zbog nekih tehničkih stvari, izjavio je Danko Končar u večerašnjem Dnevniku HTV-a.

Danko Končar / PXL

Končar je dodao kako 3. maj nije u tako kriznom stanju ta da ne postoje razlozi za njegov stečaj. "Stečaj ili privatizacija nikad nije bila opcija za 3 maj, javlja HRT. Gospodina Končara nismo zvali i ovim odustajanjem ništa se neće promijeniti", izjavila je predsjednica Radničkog vijeća Nada Jelinić Starčević.

Mi smo bili spremni preuzeti Brodotrogir još prije dvije godine, a za Kraljevicu smo ponudu dodatno osnažili, rekao je Končar. Zajedno s našim njemačkim partnerom predviđamo kratkoročno ulaganje od 100 milijuna eura u off shore programe i otvaranje novih 1.700 radnih mjesta, dodao je. Upitan planira li na mjestu Brodotrogira podignuti marinu kazao je kako je ona tamo predviđena.

(pd)

Komentari (7)
 • vatreni1
  vatreni1 10:18 16.3.2012.

  JA još uvijek nisam siguran jer lik stvarno vizionar ili je ipak krimos….mislim kod onog Mikuša ili kak se ono zvao #Dečko sa trešnjevke" JE ODMAH BILO SVE JASNO…OVAJ ILI JE POŠTEN ILI JE JAČE PEMAZAN ZAŠTOTNIM SLOJEM….

 • Pero7
  Pero7 7:29 16.3.2012.


  Ovaj Končar je mangup koji je i bio u zatvoru još u Yu zgog gospodarskog kriminala .

  Znači ima pedigre .

  Fakat je da Končar nema love za progutat jedno brodogradilište a kamo li dva ili tri .

  Nažalost , on je jedini ostao u igri .

  Bojim se da će ove bogece u Vladi prevesti žedne preko vode .

 • Marx
  Marx 7:20 16.3.2012.

  Po običaju mi obična raja nemamo uvid u sitaciju, opet nam se prekom medija serviraju birane informacije.

  Ali sve skupa podsjeća na definiciju političke nezrelosti: nikada se ne zna što se hoće, ali se zato uvijek točno zna koga se i što se neće.

  Jadni mi sa ovakvim rukovodstvom!

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!