Komadina eksplodirao: Slinavci oko Milanovića plasiraju gadarije

Autor: Poslovni.hr , 28. lipanj 2012. u 13:40

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz jednog tjednika da on želi biti predsjednik Hrvatskog sabora, a po njegovom sudu tu informaciju su možda plasirale neke kolege iz SDP-a koje je nazvao slinavcima oko premijera Zorana Milanovića.

“Želim poručiti svojim kolegama u stranci, a takvih očito ima koji su plasirali ovakve gadarije da, ako mi imaju što poručiti, to kažu u lice ili da se potpišu kao izvor informacija onima kojima daju takve informacije”, rekao je Komadina na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru. Komadina tvrdi da je tjednik bez da je razgovarao s njim pustio informaciju o tome da on želi biti predsjednik Sabora dok se predsjednik Sabora Boris Šprem oporavlja u bolnici od operacije. No, po njemu, informacije su plasirale kolege iz SDP-a. “Po mom sudu, radi se o moguće nekim kolegama slinavcima oko kolege Milanovića koji misle da mu se tako dodvoravaju ili mu valjda čine neku uslugu ili možda o kolegama koji nemaju petlje reći što ih muči, pa koriste mene kao sredstvo za unutarstranačke obračune”, rekao je Komadina.

Novinarima je rekao kako teško može reći tko su ti “slinavci”. Dodao je da je u istom tjedniku u zadnje tri, četiri godine bilo napisa o njemu te da ima previše koincidencija da bi to bilo slučajno. Upitan zašto bi se stranačke kolege dodvoravale Milanoviću rekao je da su različiti načini za nečije napredovanje. Upitan misli li da ga premijer Milanović ne voli, rekao je “teško da možemo govoriti o ljubavi između dva muškarca”. Komadina je ustvrdio da su u SDP-u velika većina časni i odgovorni ljudi, ali da u svakom žitu ima kukolja pa tako i kod njih. Ustvrdio je da je on kandidiran za mjesto župana Primorsko-goranske županije i i da je ta dužnost nespojiva s predsjednikom Sabora. “Pametnom je dovoljno, a o ostalim potezima ću se konzultirati s pravnom strukom”, rekao je Komadina.

Špremu i njegovoj obitelji izrazio je podršku u borbi za zdravlje predsjednika Sabora. Komadina smatra da je vrijeme objavljivanja članka nekorektno prema Špremu i njegovoj obitelji jer se radi o bolesti. “Nisam lešinar, nikad to nisam ni bio, niti bih gradio ikakvu političku karijeru na nečijoj nesreći ili bolesti”, zaključio je Komadina.

(Hina/pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ajde luzeru u penziju. Jedini slinavac oko Milanovica si TI

New Report

Close