Kerumu propao posao s Končarom, novi potencijalni kupac njemački milijunaš?

VIJESTI 1.6.2012. 8:45 Poslovni dnevnik

Najpoznatiji splitski poduzetnik, Željko Kerum, za Jutarnji list potvrdio je da više ne pregovara sa Dankom Končarom o prodaji svog lukuznog hotela Marjan, no istaknuo je da već ima druge potencijalne kupce za svoj životni projekt. Premda se ne zna tko su potencijalni kupci, poznato je da je o tome razgovarao s njemačkim milijunašem Hartmutom Lademacherom.

“S gospodinom Končarem na tu temu više ne razgovaram, ali budite sigurni, Marjan ću prodati ili ga dovršiti s nekim u partnerstvu i to će se znati uskoro. Taj projekt nikada nije ni bio upitan”, rekao je Kerumu telefonskom razgovoru za Jutarnji list. Rekao je i kako su netočne informacije o tome da se nalazi u financijskim problemima.

“To su sve podvale, ja s današnjim danom nemam niti kune dospjelog neplaćenog duga ni prema bankama niti prema državi, a niti će mi sutra zbog tog kredita banka sjesti na imovinu. Mojim zaposlenicima plaća ne kasni ni dana, dakle ja nisam čovjek u financijskim problemima, a pogotovo ne pred bankrotom. U projekt Marjan uložio sam 70 milijuna eura vlastitog novca zarađenog u 20 godina i s uredno plaćenim porezom”, naveo je Kerum.

(pd)

Seminari

  1. Ključne riječi
  2. Željko Kerum
  3. hotel Marjan Split
  4. Danko Končar

Samo registrirani korisnici mogu komentirati

Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje!

Prijavi se ovdje!

Povratak na vrh