Kerumu propao posao s Končarom, novi potencijalni kupac njemački milijunaš?

Autor: Poslovni.hr , 01. lipanj 2012. u 08:45

Najpoznatiji splitski poduzetnik, Željko Kerum, za Jutarnji list potvrdio je da više ne pregovara sa Dankom Končarom o prodaji svog lukuznog hotela Marjan, no istaknuo je da već ima druge potencijalne kupce za svoj životni projekt. Premda se ne zna tko su potencijalni kupci, poznato je da je o tome razgovarao s njemačkim milijunašem Hartmutom Lademacherom.

“S gospodinom Končarem na tu temu više ne razgovaram, ali budite sigurni, Marjan ću prodati ili ga dovršiti s nekim u partnerstvu i to će se znati uskoro. Taj projekt nikada nije ni bio upitan”, rekao je Kerumu telefonskom razgovoru za Jutarnji list. Rekao je i kako su netočne informacije o tome da se nalazi u financijskim problemima.

“To su sve podvale, ja s današnjim danom nemam niti kune dospjelog neplaćenog duga ni prema bankama niti prema državi, a niti će mi sutra zbog tog kredita banka sjesti na imovinu. Mojim zaposlenicima plaća ne kasni ni dana, dakle ja nisam čovjek u financijskim problemima, a pogotovo ne pred bankrotom. U projekt Marjan uložio sam 70 milijuna eura vlastitog novca zarađenog u 20 godina i s uredno plaćenim porezom”, naveo je Kerum.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close