Jurčić i ekipa vas zovu: Postanite član Hrvatskog društva ekonomista

Autor: Poslovni.hr , 23. travanj 2012. u 11:40

Hrvatsko društvo ekonomista na svojoj je internet stranici objavilo poziv naslovljen: ‘Postanite član Hrvatskog društva ekonomista’.

Na stranici su izvijestili da je usvojen prijedlog predsjedništva u sastavu: prof. Ljubo Jurčić, dr. Mladen Mlinarević, mr. Snježana Jurišić, i da je Skupština HDE-a donijela odluku o načinu učlanjivanja i visini članarina za 2012. godinu.

Članarina iznosi 200,00 kn za fizičku osobu, 600,00 kn za pravnu osobu, 100,00 kn za umirovljenike i 50,00 kn za studente. Za pretplatu na papirnato izdanje časopisa Ekonomski pregled potrebno je izdvojiti još 200,00 kn pa tako npr. na godišnjoj razini za 400,00 kuna fizička osoba – član Hrvatskog društva ekonomista dobiva sva prava jamčena Statutom, dostavu časopisa Ekonomski pregled na traženu adresu, zatim popust za sudjelovanje na tradicionalnom godišnjem kongresu hrvatskih ekonomista te druge pogodnosti. Glavni odbor HDE-a poziva sve zainteresirane da se učlane u Udrugu te tako postanu dijelom osviještenog korpusa koji daje svoj doprinos razvoju ekonomske struke i znanosti te promicanju i zaštiti profesionalnih standarda.

Komentari (1)
Pogledajte sve

200 kuna članarine i 200 kuna za tiskane vijesti. Ukupno 400 kuna godišnje treba pljuniti za ovu igru. Pa tko ima neka rasipa.

New Report

Close