Jastrebarsko: Zmajlović napustio gradonačelničku funkciju

Autor: Poslovni.hr , 14. lipanj 2012. u 11:55

Nakon što ga je Sabor potvrdio za novog ministra zaštite okoliša, dosadašnji gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović službeno je predao vođenje grada u ruke svojem dugogodišnjem suradniku, zamjeniku Zvonimiru Novoselu.

Zmajlović je od 2009. godine obnašao funkciju gradonačelnika Jastrebarskog, a preuzimajući ministarsku dužnost, nema pravo ostati na ostalim funkcijama. Izbor je pao na njegova najbližeg suradnika, dosadašnjeg zamjenika Zvonimira Novosela, poručuju iz uprave Jastrebarskog.

– Mihael Zmajlović moj je dugogodišnji ne samo suradnik nego i prijatelj, i ponosan sam što je Vlada RH prepoznala njegov rad. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati sve ove godine, a iako mi je žao što odlazi, uvjeren sam da će s jednakim žarom voditi ministarstvo, kao što je bilo slučaj i s gradom. Jaski garantiramo kontinuitet i nastavak rada na svim važnim projektima na kojima smo radili posljednje tri godine – najavio je nasljednik na gradonačelničkoj funkciji Zvonimir Novosel.

Dojučerašnji prvi čovjek Jastrebarskog, a sada Ministarstva zaštite okoliša ocijenio je kako nema nikakvih bojazni za daljnje uspješno vođenje Jastrebarskog.

– Zvonko je uz mene od početka, ima stručnost, potrebno znanje i iskustvo te bolje nego itko može preuzeti vođenje grada u kojem je više od deset godina – izjavio je novi ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

(Agencija VLM)

Komentirajte prvi

New Report

Close