Jako Andabak zainteresiran za Bizovačke toplice?

Autor: Poslovni.hr , 29. lipanj 2012. u 13:40

Jako Andabak, poznati hotelijer i investitor, zainteresirao se za kupnju hotela Termia u Bizovačkim toplicama, piše Tportal.

Otkad je prije nekoliko dana u društvu članova Uprave obišao kompleks, zaposlenici u njemu vide posljednju nadu za privatizaciju hotela koji je dosad u čak devet pokušaja uzalud tražio vlasnika

Rekordan poslovni gubitak prošle godine veći od 25 milijuna kuna povećao je ukupni dug hotela na 127.943.000 kuna, čime je ‘pojedeno’ 97,73 posto temeljnoga kapitala.

Na Skupštini dioničara održanoj u četvrtak gubici koji se gomilaju deset godina ponovno su preneseni u sljedeću poslovnu godinu. No ovoga puta je predstavnik vlasnika – Agencije za upravljanje državnom imovinom – Josip Rac upozorio da je to posljednji put, jer nastave li Bizovačke toplice i dalje negativno poslovati, nagodinu će gubici premašiti vrijednost temeljnog kapitala, pa ih više neće moći prenositi, piše portal.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

ja nisam. cekam hpb ili brodogradiliste. ekipa, za sto ste vi zainteresirani? kakav je to hrvat koji nema barem jednu hotelcinu, brodogradiliste, tvornicu ili nogometni klub.

New Report

Close