Istraživanje: dm-drogerie markt najpoželjniji poslodavac

Autor: Poslovni.hr , 16. ožujak 2010. u 14:10

U ovogodišnjem istraživanju o poslodavcima prvog izbora koje je nad više do 2.000 ispitanika proveo portal MojPosao, prvo mjesto zauzela je tvrtka dm-drogerie markt, sa 7,6 posto glasova. Time je nakon petogodišnje dominacije svrgnula T-HT Grupu s prvog mjesta.

T-HT Grupa je i dalje na visokom drugom mjestu sa 6,6 posto glasova, dok se Agrokor nalazi na trećem mjestu s 4,3 posto glasova, ispred Vipnet-a koji se ove godine nalazi na četvrtom mjestu s 3,4 posto glasova, pokazuje istraživanje. U odnosu na prošlu godinu Zagrebačka banka je napredovala za dva mjesta i nalazi se na petom mjestu, dok je Ina nazadovala za dva mjesta te se ove godine nalazi na šestom mjestu.

HEP je također nazadovao za dva mjesta pa se ove godine nalazi iza Privredne banke Zagreb koja je od prošle godine napredovala i nalazi se na sedmom mjestu. U odnosu na prošlu godinu jedino je Pliva zadržala istu poziciju te se i ove godine nalazi na devetom mjestu. U prvih deset najpoželjnijih tvrtki ove je godine po prvi puta ušla i Atlantic Grupa koja je zauzela desetu poziciju.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close