Ingra opet tajnovita: Gradimo za 30,7 mil. €, ali nećemo reći gdje ni kome

Autor: Nikolina Buljan, VLM , 29. svibanj 2012. u 12:25

U priopćenju za medije pristiglom iz Ingre stoji kako je ta tvrtka na njihovom tradicionalnom tržištu sklopila novi ugovor o gradnji turističkog objekta vrijednog 30,7 milijuna eura.

Novim ugovorom od 30,7 mil. eura Ingra jača prisutnost u inozemstvu

Investitor je, kažu, isti onaj s kojim su prošle godine potpisali ugovor vrijedan 56 milijuna eura. Ni tada, kao ni danas, nisu navodili ime investitora kao ni zemlju u kojoj će se objekt graditi. Kao razlog tajnovitosti iz Ingre navode: “… zbog naravi projekta koji se izvodi i statusa investitora, ostale informacije ne mogu se učiniti dostupnim javnosti već ostaju poznate samo između ugovornih strana”.

Najavljuju kako je riječ o projektu koji će se graditi po principu „ključ u ruke“ . Površina objekta iznost će 15.705 m2, a bit će građen u roku od 22 mjeseca, od čega je 7 mjeseci predviđeno za projektiranje, a preostalih 15 mjeseci za izgradnju i opremanje objekta od 4 zvjezdice.

Kako je Ingra ugovarala poslove u Rusiji, Bliskom istoku i Alžiru, moglo bi se pretpostaviti da se možda radi o tim tržištima.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Najverovatno se radi o zgrada u Bitolj Makedonija koja trebalo biti gotova pred dvije gotova a jos nije .

Najverovatnije se radi o zgradi Bitolj u Makedonija koje treba da zavrse oni , pred dvije godine a jos nije gotova.

A gdje je HANFA da pita upravu što je tako tajno u ugovoru da se ne mogu dati javno podaci o detaljima?

da bi negdje nešto gradili za 30 mijuna € morali bi dati garanciju za dobro izvršenje posla u visini 3 miljuna…tko će im dati garanciju?!.. a račun im blokiran…..za ovakve “patke” se u Americi ide u zatvor!

New Report

Close