IGH-u posao za crnogorsku zračnu luku

Autor: Poslovni.hr , 02. rujan 2010. u 16:40

Javno poduzeće Aerodromi Crne Gore potpisalo je ugovor o izradi idejnog projekta za rekonstrukciju, adaptaciju i dogradnju administrativno-poslovne zgrade na tivatskom aerodromu, a izrada idejnog projekta, nakon tenderske procedure, povjerena je hrvatskoj kompaniji Institut IGH.

Ukupna vrijednost ugovorenog posla iznosi 39,94 tisuće eura, prenosi RTCG. Aerodrom Tivat dobit će moderan i funkcionalan administrativno-poslovni objekat sa unaprijeđenim sadržajima za opsluživanje aviona i putnika, kao i VIP salone, sve u skladu sa trendovima modernog i sigurnog aerodromskog servisa, navodi se u priopćenju Aerodroma. Projektiranje bi trebalo biti završeno za 100 dana.

Ugovor su potpisali direktor Aerodroma Milovan Đuričkovič i predstavnik IGH, Željko Štromar. Iz Aerodroma su kazali da se projektom rekonstrukcije zgrade potvrđuje kontinuitet modernizacije crnogorskih aerodroma, koja je, kako su podsjetili, započela kada je crnogorsko poduzeće 2003. preuzelo aerodrome u Tivtu i Podgorici od srpskog zračnog prijevoznika JAT-a.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close