Hypo: Novi programi kreditiranja vukovarskih poduzetnika i obrtnika

Hypo Alpe-Adria-Bank i Grad Vukovar osigurali su nove programe kreditiranja poduzetnika i obrtnika na području Gospodarske zone Vukovar, kojima su omogućili ostvarivanje pogodnosti u vidu povoljnih uvjeta kreditiranja, izvijestili su danas iz Hypo banke.

Program kreditiranja dostupan je uz promjenjivu kamatnu stopu šestomjesečni Euribor + 5,00 posto marže, što u ovom trenutku za krajnjeg korisnika ukupno iznosi 6,75 posto, a odobrava se na rok otplate do 10 godina, uključujući poček do jedne godine. Povoljniji uvjeti kreditiranja dostupni su obrtima, malim i srednjim trgovačkim društvima, zadrugama, fizičkim osobama u slobodnim zanimanjima i obiteljskim gospodarstvima koji investiraju u Gospodarsku zonu Vukovar, a namijenjeni su za kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje građevinskih objekata, nabavu opreme, financiranje obrtnih sredstava, financiranje proizvodne, turističke, uslužne i IT djelatnosti te poljoprivredne proizvodnje i prerade.

''Hypo banka njeguje snažan regionalni pristup te odlično poznajemo lokalne sredine i potrebe lokalnog gospodarstva, a ovaj program je zapravo zajednički proizvod Banke i Grada Vukovara te nastavak kvalitetne suradnje. Pritom smo posebno ponosni na brojne danas uspješne projekte koje smo aktivno pomagali i financijski pratili dok su tek počinjali i kad je zapravo najvažnije prepoznati dobru i kvalitetnu ideju. Bilo da se radi o obiteljskim obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima ili velikim kombinatima, Hypo banka ima čitavu paletu kvalitetnih paketa usluga te povoljnih uvjeta financiranja koje odgovaraju individualnim potrebama svakog klijenta i naša jasna želja je klijentima osiguravati najbolju moguću financijsku, ali prije svega partnersku potporu'', izjavio je Tomislav Šambić, regionalni direktor Hypo banke.

(pd)

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve