Hypo: Novi programi kreditiranja vukovarskih poduzetnika i obrtnika

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2011. u 13:50

Hypo Alpe-Adria-Bank i Grad Vukovar osigurali su nove programe kreditiranja poduzetnika i obrtnika na području Gospodarske zone Vukovar, kojima su omogućili ostvarivanje pogodnosti u vidu povoljnih uvjeta kreditiranja, izvijestili su danas iz Hypo banke.

Program kreditiranja dostupan je uz promjenjivu kamatnu stopu šestomjesečni Euribor + 5,00 posto marže, što u ovom trenutku za krajnjeg korisnika ukupno iznosi 6,75 posto, a odobrava se na rok otplate do 10 godina, uključujući poček do jedne godine. Povoljniji uvjeti kreditiranja dostupni su obrtima, malim i srednjim trgovačkim društvima, zadrugama, fizičkim osobama u slobodnim zanimanjima i obiteljskim gospodarstvima koji investiraju u Gospodarsku zonu Vukovar, a namijenjeni su za kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje građevinskih objekata, nabavu opreme, financiranje obrtnih sredstava, financiranje proizvodne, turističke, uslužne i IT djelatnosti te poljoprivredne proizvodnje i prerade.

”Hypo banka njeguje snažan regionalni pristup te odlično poznajemo lokalne sredine i potrebe lokalnog gospodarstva, a ovaj program je zapravo zajednički proizvod Banke i Grada Vukovara te nastavak kvalitetne suradnje. Pritom smo posebno ponosni na brojne danas uspješne projekte koje smo aktivno pomagali i financijski pratili dok su tek počinjali i kad je zapravo najvažnije prepoznati dobru i kvalitetnu ideju. Bilo da se radi o obiteljskim obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima ili velikim kombinatima, Hypo banka ima čitavu paletu kvalitetnih paketa usluga te povoljnih uvjeta financiranja koje odgovaraju individualnim potrebama svakog klijenta i naša jasna želja je klijentima osiguravati najbolju moguću financijsku, ali prije svega partnersku potporu”, izjavio je Tomislav Šambić, regionalni direktor Hypo banke.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close