HUP političarima: Hrvatska je u krizi, a vi se bavite partizanima i ustašama

Autor: Poslovni.hr , 20. lipanj 2012. u 16:05

Temeljem današnje javne polemike vodećih ljudi dviju najznačajnijih hrvatskih političkih stranaka, Hrvatska udruga poslodavaca izražava duboko neslaganje otvaranjem prilično nebitnih tema za vrijeme u kojemu se naša poduzeća, naši radnici bore za goli opstanak, stoji u priopćenju HUP-a.

Milanović reagirao na Karamarkove izjave: To je jezik iz 1945.

“Naše brige sežu u današnje vrijeme, ali nam se pogled usmjerava na budućnost. Pozivamo čelnike političkih stranaka da zrelo i mudro pristupe poteškoćama s kojima se nosi naše gospodarstvo, ali i društvo u cjelini. Nama iz gospodarstva puno bi draže bilo da se politički čelnici u ovoj zemlji uzdignu iznad dnevno-političkih polemika i svađa, da sjednu i dogovore aktivnosti i vlasti i oporbe u vremenima koja nisu bila teža za nas od rata i agresije na zemlju”, stoji u priopćenju.

“Hrvatsko gospodarstvo, i cijela naša zemlja, u olovnim vremenima trebaju mudre odluke i državničko ponašanje. To nikako nije vraćanje na ideološke teme i priče koje su naše društvo u prošlosti poprilično koštale. U tim smo temama, ali ne samo u razgovoru, i kao država i kao društvo i kao narod bili svi na gubitku. Pozivamo vas da se okrenete budućnosti i temama koje jedino mogu ponuditi povećanje gospodarske aktivnosti, na pokretanje investicija koje su jedini održivi način povećanja zaposlenosti cijele vojske nezaposlenih. U takvim ozbiljnim temama, i u takvim ozbiljnim razgovorima uvijek ćete imati korektne sugovornike među hrvatskim poslodavcima koji na vlastitoj koži najbolje osjete težinu trenutka u kojemu je danas, u drugom desetljeću 21. stoljeća, bespredmetno, a obzirom na izazove u kojim živimo, i neodgovorno raspravljati o partizanima i ustašama”, zaključuju iz HUP-a.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Porez kojim su oporezivani poduzetnici iz Realnog sektora :

25 % PDV na razliku u cjeni

20 % porez na dobit

12 % porez

18 % prirez u Zgb

i sada kada idete kupiti Mercedes platite opet porez 14 %

pa onda 10 % carina

pa na sve to opet PDV 25 %

pa porez na auto godišnje
pa cestarine
pa porez na osiguranje
pa porez na tehnički i regitraciju
pa porez na svaku litru benzina
i t.d…..
nema kaja oporezivanju

gospodarstvo su uništili največim porezima na svjetu !

Kako ćete prepoznati Vladu koja će izvući Hrvatsku iz krize ?

Smanjit će sve poreze Realnom sektoru 50 %

New Report

Close