Hugo Boss: Zahvaljujemo na suradnji, zatvaramo dućan!

Autor: Poslovni.hr , 27. veljača 2012. u 17:05

“Zahvaljujemo na suradnji, zatvaramo dućan”, riječi su koje stoje u priopćenju Tvrtke Renimo koja je zastupnik za Hugo Boss u Hrvatskoj.

Renimo je u ovih 16 godina izrastao u uglednu tvrtku s 30 zaposlenih koji su uvijek i u svakom trenutku mogli pružiti uslugu na svjetskoj razini, stoji u priopćenju u kojem se dalje navodi kako je nekoliko zadnjih godina bilo iznimno teško za gospodarstva u svijetu, a još više u Hrvatskoj.

“Nažalost, nakon 16 godina suradnje HUGO BOSS je jednostrano odlučio prekinuti isporuku robe iako je na to bio obvezan čvrstim ugovorom. Kako smo takvim potezom dovedeni pred svršen čin, prisiljeni smo do daljnjega zatvoriti lokal u Petrinjskoj. Istodobno smo pokrenuli odštetni zahtjev pred nadležnim sudom u Njemačkoj u kojem potražujemo nadoknadu štete prouzročene ovakvim jednostranim raskidom ugovora”, stoji u propćenju.

(pd)

Komentari (4)
Pogledajte sve

haha! Ali opet, za cijenu koju plaćamo ta odijela ne smije postojati odgovor ‘NE’.

Moj posao je rastao upravo osluškivanjem tržišta,
nije bilo ‘NE’
nego smo se u svakoj sljedećoj razvojnoj/investicijskoj fazi nadograđivali i poboljšavali ponudu.

Da je uvijek odgovor bio ‘NE’ nebi se makli s mjesta i početnog kapitala

Ali bi opet mogao malo smrsavit [lol]

Imam 185 cm i 110 kg i nisam baš debeljko.
Niti jednog Boss odijela nema u dućanu koliko sam god puta dolazio. Pitao da li ima za nabaviti-odgovoriše mi nema!
Ima li tome logike?

hoce li ikoji novinar vise otici na finu i pogledati financijska izvjesca ovog drustva?? tvrtka je zavrsila dvije godine zaredom u 8-znamenkastom minusu, te nagomililo 8-znamenkaste obveze prema dobavljacima. tko bi im vise isporucivao robu? ocigledno u hrvatskoj nema dovoljno elite koja bi kupovala proizvode, a ako postoji, ocigledno ovo drustvo nije bilo u mogucnosti pozitivno isposlovati taj posao. zao mi je zaposlenih kao i vlasnika, ali ovo je primjer sto bi se trebalo desiti mnogim tvrtkama.

New Report

Close