Hrvati na skijanje troše 50 milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 03. siječanj 2009. u 12:55

Prema nekim procjenama, oko 300.000 Hrvata ovog vikenda odlazi na skijanje. Na to bi mogli potrošiti više od 50 milijuna eura.

Prodano je 20 posto više aranžmana nego prošle godine, najviše za Austriju. Prema tim pokazateljima, barem za one dubljega džepa, zasad nema krize. U Austriji ili Italiji češće se skijaju Zagrepčani, dok se Dalmatinci više skijaju po Sloveniji ili BiH. Mnogi su već otputovali pa je pojačan promet na graničnim prijelazima Bregana, Pasjak i Macelj na izlazu iz zemlje.

(HRT)

Komentari (2)
Pogledajte sve

Što koga briga koliko ću ja potrošiti novaca za skijanje,kupanje ili kurvanje kojega sam ja osobno zaradio svojim rukama??!!.Što ste navalili na skijanje? HAC je za deset godina toliko novaca pokrao u privatne đepove da bi cijela Hrvatska mogla godinama ići na skijanje i to u hotele sa osam zvjezdica gdje bi za dorućak jeli krokodilova jaja punjena sa fazanovima očima i pili vino napravljeno od algi u moru pored Nove Gvineje .

I, dobro, u čemu je problem??? Koliko Hrvatska zarađuje od turizma??? Pa smiju i naši ljudi biti turisti, a ne samo uslužni djelatnici.

New Report

Close