Hrvačić o Kutlinom preuzimanju: Objasnit ću na svoj rođendan

Autor: Majda Žujo , 28. kolovoz 2012. u 13:35

Nakon što je na današnjoj naslovnici Business.hr-a objavljeno kako je Juraju Hrvačiću, suvlasniku radijskih postaja Antene i Narodnog radija zabranjen ulaz u zgradu radija te kako Miroslav Kutle preuzima njegovo ‘carstvo’, Hrvačić je ekspresno na radio pozvao novinare kako bi to demantirao. 

“Kao što vidite, nitko me nije otjerao, a jedini tko mi može zabraniti ulazak sam ja”, poručio nam je Hrvačić koji nije htio otkriti više od toga, osim da su informacije o njegovom izbacivanju i neriješenim računima sa zloglasnim tajkunom Miroslavom Kutlom djelo onih koji žele zlo njemu i njegovom poslu.

“Ja sa Kutlom nemam nikakvih neraščišćenih odnosa, ali postoje neki drugi ljudi u toj priči”, dodao je Hrvačić odbijajući otkriti više i dodajući tek kako je cijela situacija pokušaj njegovog istjerivanja s radija odnosno nečije “beskurpulozne i perfidne krađe”. Kako kaže, novinarima i zaposlenicima sve će objasniti 12.9., simbolično, na svoj rođendan.

“Vlasnik sam 50 posto Narodnog radija, imam 25 posto suvlasništva u Obiteljskom radiju. Moji prijatelji imaju još 25 posto udjela u Obiteljskom radiju, dok u nekim drugim subjektima imaju 30 posto. Dakle imam pola jednog, pola drugog radija i mislim da je stvar jasna”, poručio je Hrvačić.

Komentirajte prvi

New Report

Close