HAKOM predstavio e-Radiodifuziju

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) nastavlja razvoj i unaprjeđenje internetskih usluga u sklopu svojeg programa pod nazivom e-Agencija te je nakon sluge e-Plovila danas pustila u rad i novu uslugu e-Radiodifuzija, priopćili su iz HAKOM-a.

Usluga e-Radiodifuzija namijenjena je radijskim nakladnicima i operatorima koji pružaju uslugu odašiljanja radija putem zemaljske mreže odašiljača, a moguće joj je pristupiti putem HAKOM-ovih internetskih stranica. Ova usluga omogućuje jednostavnije i brže podnošenje i rješavanje zahtjeva za izdavanje dozvole za uporabu radiofrekvencijskog spektra za 157 postojećih radijskih nakladnika, ali i za buduće nakladnike.

Postupak podnošenja zahtjeva i izdavanja dozvole u prosjeku će biti dvostruko brži od klasičnog postupka putem papirnate dokumentacije, ističu iz HAKOM-a. Naime, obrada zahtjeva započinje odmah po uspješno podnesenom zahtjevu, a dozvola se izdaje u roku od 10 do 15 dana. U slučaju potrebe za eventualnim nadopunama HAKOM će korisnika obavijestiti elektroničkom poštom.

(pd)

Komentari (2)
  • isuskrist
    isuskrist 15:34 20.4.2012.

    Javna sluzba, a sluzbenici ne zele reci ime. To ima samo u BALKANSKOJ KORUMPIRANOJ ZABOKRECINI.

  • isuskrist
    isuskrist 15:31 20.4.2012.

    Totalno nepotrebna usluga agencija u kojoj kada covjek nazove i trazi savjet vezano uz prigovor na postupanje operatera SLUZBENIK S KOJIM RAZGOVARAS NE ZELI RECI KAKO SE ZOVE!!!!? Neki dan sam zvao i zenska mi nije htjela reci svoje ime. ZAMISLI TI DRZAZVE AGENCIJE. SMETLARI. ANONIMCI.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve