Grgić razriješen, na čelu HŽ Putničkog prijevoza Dražen Ratković

Autor: Poslovni.hr , 21. rujan 2012. u 13:10

Dosadašnji čelnik HŽ Putničkog prijevoza Damir Grgić razriješen je s te dužnosti, a na čelo te tvrtke imenovan je dosadašnji član Uprave HŽ Holdinga Dražen Ratković, priopćeno je danas iz HŽ Holdinga.

“Odlukom ministra pomorstva, prometa i i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića Uprava HŽ Holdinga u funkciji Skupštine društva HŽ Putnički prijevoz danas je s dužnosti razriješila Damira Grgića, Upravu-direktora HŽ Putničkog prijevoza, te za Upravu-direktora imenovala Dražena Ratkovića, dosadašnjeg člana Uprave HŽ Holdinga”, navodi se u priopćenju.

Ministar Hajdaš Dončić najavio je smjenu Grgića nakon jučerašnjeg sastanka s predstavnicima sindikata i radnika TŽV Gredelja koji su prosvjedovali zbog najava otpuštanja oko 700 radnika i pokretanja stečaja te tvrtke. Hajdaš Dončić je tada rekao kako bi bilo normalno da je pored njega u razgovorima sa sindikatima i pred novinarima bio i predsjednik Uprave HŽ Putničkog prijevoza Damir Grgić, jer je ta tvrtka vlasnik Gredelja, te je izvijestio kako je dao nalog upravi HŽ Holdinga da smijeni Grgića, koji je jučer bio u inozemstvu.

(Hina/pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close