Grčić o IPA: U šest mjeseci došli smo do 49 posto iskorištenosti

Autor: Poslovni.hr , 18. srpanj 2012. u 14:25

U šest mjeseci mandata postotak iskorištenosti sredstava iz pretpristupnog Programa IPA 2007. – 2011. popeo se na 49 posto. Na početku mandata bio je na 37 posto, što u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU smatraju uspjehom, o čemu je danas govorio nadležni ministar i potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

Financijski pokazatelji uključuju stope ugovorenih i isplaćenih sredstava krajnjim korisnicima po komponentama IPA programa, iz kojih se jasno može vidjeti napredak ostvaren u prvom polugodištu ove godine u odnosu na kraj prošle godine, priopćili su iz Vlade.

(VLM Agencija)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ma čime se Grčić Hvali? Što ne kaže zašto se splitsko brodogradilište i dalje protuzakonito prodaje privatniku? Zašto ne kaže da niti jedno jedino brodogradilište u svijetu u privatnom vlasništvu NIJE OPSTALO NA TRŽIŠTU I NE MOŽE! A naši vladajući neprestano jedno te isto :prodaj privatniku pa prodaj privatniku. To je nepodnošljiva lakoća uništavanja baze industrije hrvatskog naroda i služenju tuđim interesima. Srećom privatizacijski zločin ne zastarjeva!

New Report

Close