Furnir počinje sa širenjem u regiji

Autor: Poslovni.hr , 12. prosinac 2006. u 12:00

Otvaranjem rekonstruiranog prodajno-skladišnog centra Furnir u Zagrebu, a uz potporu Grada Zagreba kroz program Poduzetnik 2, dovršen je dvogodišnji investicijski ciklus grupe vrijedan 23,7 milijuna kuna. U cijelosti obnovljen maloprodajni prostor u Heinzelovoj ulici koji se prostire na 350 m2, te proizvodno skladišni prostor veličine 2.700 m2 bit će otvoreni u četvrtak, 14. prosinca, priopćeno je iz Furnira.
Paralelnim otvaranjem centralnog distribucijskog skladišta u Dugom Selu, grupa Furnir dovršila je strategiju «Furnir – nacionalna kompanija», te danas posluje u vlastitim prodajnim centrima u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Dubrovniku, a putem franšiza u Zadru i Rijeci.
U poslovnoj godini 2006. grupa Furnir očekuje nekonsolidirane prihode u iznosu od 90 milijuna kuna, te zapošljava 123 djelatnika.
Poslovnom godinom 2007. započinje i implementacija nove strategije kompanije za razdoblje 2007. – 2010. pod nazivom «Furnir – regionalna kompanija» s ambicijom osvajanja tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine te Makedonije, navodi se u priopćenju.
(Bankamagazin)

Komentirajte prvi

New Report

Close