FOTO: Ovo je vozilo MUVO i proizvedeno je u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 21. svibanj 2012. u 16:10




Iskusni tim RASCO inženjera u razvojnom projektu koji je trajao nekoliko godina proizveo je nultu seriju vozila MUVO – malo vozilo velikih mogućnosti, priopćeno je iz tvrtke RASCO.

RASCO d.o.o. hrvatska kompanija u 100-postotnom privatnom vlasništvu sa tradicijom dužom od dvadeset godina u proizvodnji strojeva za komunalno održavanje prometnica (snježnih plugova, posipača soli, kosilica i ostale prateća oprema) proširila je svoj proizvodni portfelj novom kategorijom – vozilima. MUVO maleno univerzalno vozilo za komunalno održavanje višenamjenski je nosač alata koji ima široku primjenu u održavanju gradova. Ovo teretno vozilo u potpunosti osmišljeno, konstruirano i proizvedeno u Hrvatskoj već je na dobrom putu ka ostvarenju značajnog uspjeha na tržištu, ističe se u priopćenju za medije. MUVO je predstavljen na RASCO-vom štandu površine 500 m2 na ovogodišnjem sajmu IFAT u Münchenu, gdje je izazvao veliku pažnju europske javnosti.

Kao plod vlastitog višegodišnjeg razvoja, ovo vozilo za RASCO predstavlja ulazak u sasvim novi segment komunalnog tržišta. MUVO je dizajniran kao univerzalni nosač alata, od zimske opreme poput snježnih plugova i posipača, četki i spremnika za ljetno pranje ulica, kosilica, pa sve do spremnika i mlaznice za vatrogasnu službu ili hidrauličke podizne košare za održavanje drveća i rasvjetnih tijela u gradovima. Njegove kompaktne dimenzije i sposobnosti manevriranja čine ga odličnim za napučena, urbana područja, ističu iz tvrtke.

“Iznimno smo zadovoljni rezultatima ostvarenim na ovogodišnjem IFAT-u. Osim što smo još jednom uspješno predstavili poduzeće i novosti u našem proizvodnom asortimanu, ostvarili smo i brojne nove poslovne kontakte iz cijeloga svijeta, a štand su posjetili i mnogi naši postojeći poslovni partneri. Nastup na IFAT-u je stvar prestiža i prilika za odmjeravanje snaga s konkurencijom, a mi smo ove godine pokazali da u svakom pogledu možemo konkurirati najvećim poduzećima u našoj branši. Siguran sam da ćemo na idućem IFAT-u biti u još jačem izdanju”, izjavio je Frane Franičević, predsjednik uprave RASCO d.o.o.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close