Evo što je Tisku donijela suradnja s Appleom

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2012. u 14:05

Tisak media centri postali su ovlašteni prodavač iPad, iPod i Mac uređaja i dodataka korporacije Apple te je tom prigodom u Tisak media centru na druženju s predstavnicima medija postavljen kutak u kojem svi znatiželjnici mogu testirati najpopularnije gadget proizvode na svijetu.

Suradnja između Tisak medije i Apcoma je prvi ovakav oblik suradnje u regiji kojom su Apple proizvodi postali dostupniji kupcima. „Prošlo je vrijeme kada se na Apple proizvode čekalo po mjesec dana. Prvo ih je bilo potrebno naručiti, pa potom čekati isporuku. Danas kupci žele brzu i jednostavnu uslugu, što smo im u suradnji s Tisak medijom i omogućili“ – rekao je Drago Gajski, regionalni direktor Apcoma, distributera Apple proizvoda.

“Iznimna nam je čast što je Apcom prepoznao Tisak mediju kao pouzdanog partnera za prodaju vrhunskih i svjetski poznatih uređaja. Ovo je zapravo samo još jedan od pokazatelja da je Tisak media top destinacija u svijetu multimedije. Sada svatko može isprobati kako rade popularni uređaji, ali ih i kupiti na mnogo jednostavniji način”, kaže Marina Lorković, direktorica marketinga i razvoja Tiska.

Drago Gajski zadovoljan je postignutom suradnjom s Tisak media centrima te ističe: „S veseljem pružamo još većem broju zainteresiranih mogućnosti upoznavanja i novi doživljaj kupovanja inovativnih, planetarno popularnih Apple proizvoda te vjerujemo da ćemo u suradnji s Tisak medijom, koj prati i razumije trendove i promjene na IT tržištu dodatno proširiti suradnju.“

Kutak s odabranim Apple proizvodima nalazi se u centrima u Zagrebu u Gajevoj ulici, Pothodniku i ulici Franje Račkoga 2a te se također nalazi u Tisak media centrima u Opatiji, Puli, Rovinju, Zadru, Hvaru i Dubrovniku — a uskoro i drugim gradovima u Hrvatskoj. Svi Appleovi proizvodi kao i accessories za ove uređaje mogu se naručiti putem Tisak media webshopa (www.tisakmedia.hr) te se mogu dostaviti na odabrani kiosk Tiska.

U ovom interaktivnom kutku nalazi se novi iPad koji je najpopularniji tablet jer nudi inteligentniji, jednostavniji i zabavniji način izvršavanja svakodnevnih aktivnosti. iPad u kutku Tisak media centra spojen je na internetsku vezu te tako svatko može isprobati ovaj jedinstveni uređaj, ali i vidjeti što ima novog na Facebooku te pregledati nove vijesti. Novi iPad koristi revolucionarni Retina zaslon te 5-megapikselnu kameru iSight i ultrabrzu bežičnu internet vezu. U web trgovini App Store može se naći više od 200.000 aplikacija koje otvaraju potpuno novi svijet i olakšavaju svakodnevne obveze korisnicima iPada. Osim uređaja, u Tisak media centrima mogu se kupiti i različiti dodaci za ovaj jedinstveni uređaj.

U ponudi Tisak medije također se nalaze iPod touch i iPod shuffle koji su najpopularniji uređaji za slušanje glazbe u svijetu. Uz ove uređaje nemoguće je zaboraviti omiljene melodije i glazba može uvijek biti uz vas. iPod touch omogućuje čak i besplatno slanje tekstualnih poruka, fotografija, videozapisa, lokacija i kontakata bilo kojem iOS 5 uređaju putem servisa iMessage. Slanje se odvija putem Wi-Fi veze te je u potpunosti besplatno. iPod Shuffle ima trajanja baterije između dva punjenja do čak 15 sati i kapacitet od 2 GB, zbog čega je omiljen jer je iznimno praktičan te uz njega glazbu možete imati u svakom trenutku.

Apple dizajnira Macove, najbolja osobna računala na svijetu, zajedno s OS X operacijskim sustavom, iLife-om, iWork-om te profesionalnim aplikacijama. Apple predvodi revoluciju u digitalnoj glazbi s iPod prijenosnim glazbenim playerom te internet glazbenom trgovinom iTunes. Apple je ponovno stvorio mobilnu telefoniju sa svojim revolucionarnim iPhoneom i App Storeom, a nedavno je predstavio svoj čarobni iPad kojim definira budućnost mobilnih medija i kompjuterskih uređaja.

Komentirajte prvi

New Report

Close