EUROline i Siemens potpisali ugovor za outsourcing IT infrastrukture i usluga

Autor: Poslovni.hr , 30. svibanj 2011. u 11:25

Siemens IT Solutions and Services Hrvatska od prve polovice svibnja 2011. u cijelosti preuzima brigu o IT infrastrukturi i povezanim IT uslugama EUROlinea, jedne od vodećih kompanija na hrvatskom tržištu automobila, priopćeno je iz Siemensa.

“U sklopu petogodišnjeg ugovora Siemens IT Solutions and Services EUROlineu isporučuje zajamčenu uslugu visoke razine, i to od usluga podatkovnog centra preko mreže i korisničke podrške sve do računala za svako radno mjesto na svim lokacijama EUROlinea i povezanog poduzeća AUTOline u Hrvatskoj te na jednoj lokaciji u Sarajevu, Bosni i Hercegovini”, ističe se u priopćenju.

“Inovacije, kontinuirano unapređivanje usluga i primjena najboljih praksi omogućuju nam isporuku IT usluga visoke kvalitete”, rekao je Tomislav Breyer, predsjednik uprave Siemens IT Solutions and Services. “Ovaj je ugovor poseban po tome što su sva oprema i sve licence u vlasništvu pružatelja usluge, a EUROline se njima koristi kroz posebno oblikovane IT usluge. Na taj način ugovor EUROlineu jamči trenutačno unapređenje IT procesa bez potrebe za ulaganjem”.

“Ovim se ugovorom EUROline usredotočuje na svoju osnovnu djelatnost i istodobno osigurava kontinuirani razvoj IT platforme na upravljiv i troškovno učinkovit način”, rekao je Jochen Dimter, predsjednik uprave EUROlinea. “Siemens IT Solutions and Services pokazao se kao najbolji izbor za partnera koji svojom veličinom, iskustvom i zrelim pristupom može jamčiti kvalitetu i održivost ovakvog ugovora, što se odnosi i na pouzdanost i na njegovu isplativost”.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close