‘Dok je Tito bio živ svima nam je bilo bolje’

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2012. u 15:05

Više od osam tisuća ljudi okupilo se danas u Kumrovcu kako bi obilježilo 120. godišnjicu rođenja Josipa Broza Tita, neki od njih poručili su: „Dok je Tito bio živ, svima nam je bilo bolje“, piše Večernji list.



PXL

“Dok je Tito bio živ, svima nam je bilo bolje. Danas svi mrze i pljuju po Titu, no kad je on vladao u Jugoslaviji nije bilo takvog siromaštva, svi su imali posao i puno se bolje živjelo”, kaže Goran Milić iz Poreča koji već devetu godinu zaredom pohodi na Dan mladosti Titov rođendan u Kumrovcu.

Iz susjedne slovenske općine Bistrice ob Sotli u Kumrovec je dopješačilo 200-injak Titovih obožavatelja. „Po Titu danas svi pljuju. No, mrtvog lava svi diraju, a živog nitko“, kaže Milan Kranjc iz slovenske Gorjanske čete.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

(pd)

Komentari (33)
Pogledajte sve

A da je tile živ, ko zna bi li dopustio gay paradu? [embarass]


Ne razumijem to romansiranje i iskrivljavanje povijesti

Ne razumijete vi mnogo toga, a prije svega ne poznajete povijest. Za to su se trebale proci skole i po komentarima se jako dobro vidi tko ih NIJE prosao…
[/quote]

možda ne razumijem sve ali dovoljno je da razumijem da je naredio zločine. dalje od toga ni ne treba ići. to je pametnome dovoljno da ga ne veliča

ma pustite se Tita, on je mrtav već 30 godina,mene više zanima što ćemo mi sa ovim novim totalitarnim komunizmom koji provodi aktualna vlast…


vidimo kako se krasno živi kada su ovakvi kao Antiša i Pero7 došli do prava glasa.

Jedva su dočekali da mogu baljezgati svoje nacionalističke i šovinističke parole da bi mogli uništiti i oteti sve što se u "trulom" socijalizmu stvorilo.

Kladim se da su i veliki vjernici vjerojatno u prvom redu u crkvi.

Iako se na slažeš s mojim stavovima netrebaš me zbog toga vređati .

I ti bi demokratu , meni oduzeo demokratski pravo glasa kao što su i tvoji preci s Titom na čelu ukidali pravo glasa svim neistomišljenicima , a nekima oduzimali i pravo na život .

Kladim se da si ti u prvim redovima na četničkom derneku u Srbu i u prvim redovima na balu vampira u Kumrovcu .

New Report

Close