Dan mobilnih tehnologija u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 11. rujan 2007. u 12:00

Sudionici su mogli birati između tri dostupna smjera predavanja: za razvojne programere, IT profesionalce i poslovni smjer

Dan mobilnih tehnologija ili Mobility day, jednodnevna konferencija posvećena razvoju i trendovima u području mobilnih tehnologija, otvorena je danas u Zagrebu, priopćili su organizatori. Dvjestotinjak stručnjaka iz Hrvatske i zemalja regije imaju pritom priliku doznati novosti s područja mobilnih rješenja baziranih na Microsoftovim tehnologijama, poput Windows Mobile 6.0 ili SQL Server CE.
Konferencija je okupila IT profesionalce, direktore tvrtki i informatičkih odjela te razvojne programere, a interes okupljenih pokazao je kako je domaće tržište dostiglo zrelost u području razvoja i implementacije mobilnih tehnologija.
Sudionici su mogli birati između tri dostupna smjera predavanja: za razvojne programere, IT profesionalce i poslovni smjer.
Poslovni smjer posvećen je direktorima tvrtki i informatičkih tvrtki, a pokriva teme poput upravljanja kućom putem mobilnog uređaja te kako biti uspješan uz pomoć mobilnih tehnologija. Informatički profesionalci imaju prilike i vidjeti koje su mogućnosti postavljanja sigurnosti na mobilne uređaje te kako izvršiti kvalitetnu implementaciju komunikacijskog i kolaboracijskog rješenja u velikoj tvrtki. Organizatori konferencije su tvrtke Citus i Mobendo, a pod pokroviteljstvom Microsofta.
(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close