Croadriainvest i Udruga inovatora Hrvatske potpisali sporazum o suradnji

Autor: Poslovni.hr , 15. lipanj 2011. u 13:15

Potpisivanjem sporazuma o poslovnoj suradnji, između Croadriainvesta specijaliziranog portala za privlačenje stranih investicija i Udruge inovatora Hrvatske, uspostavljena je suradnja na objavi i traženju investicijskog interesa za nove proizvode na tržištu te nove tehnološke procese.

Kako je priopćeno, Croadriainvest će u okviru poslovne suradnje aktivno raditi na neposrednom povezivanju inovatora i ulagača, organizirati posjete potencijalnih investitora na investicijske lokacije, pružiti podršku u procesu izdavanja svih relevantnih dozvola, pružiti pomoć u primjeni različitih poticajnih paketa te osigurati podršku nakon provedbe investicijskog projekta. Sporazum o suradnji potpisali su Željko Kovač, direktor Centra za poduzetništvo Zagreb te osnivač Croadriainvesta i Vojislav Raušević, tajnik Udruge.

Portal Croadriainvest u službenom je pogonu više od tri mjeseca i zabilježio je izniman interes među malim i srednje velikim tvrtkama iz industrije roba i usluga, turizma te drvne industrije koje su oglasile vlastite projekte putem portala, ističe se u priopćenju. Trenutno je objavljeno 14 kvalitetnih projekata spremnih za investiranje. Osim pripreme tri inovativna hrvatska proizvoda za strane investitore, Croadriainvest ovih dana prikuplja ponude za velikog jordanskog investitora spremnog za višegodišnje investiranje u hrvatsku drvnu industriju.

Stranica je besplatna, odnosno sav postupak prikupljanja podataka, obrade, prijevoda, prikupljanja ponuda te provjere investitora je besplatan što portal čini atraktivnim za domaće poduzetnike. Projekt je pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close