City Center One East u četiri dana posjetilo više od 160.000 ljudi

Autor: Poslovni.hr , 02. travanj 2012. u 12:00
PXL

Otvorenje novog shopping centra City Centera one East u Zagrebu trajalo je četiri slavljenička dana u kojima je kroz centar prošlo više od 160.000 ljudi.

“Kolone automobila slijevale su se prema novom centru iz svih smjerova, parkiralište je, iako ima čak 2 400 mjesta, bilo potpuno ispunjeno automobilima, a posjetitelji su jedva čekali ući u Centar da vide što im se nudi. I nitko nije ostao razočaran. Više od 100 različitih domaćih i stranih brandova koji su se smjestili na 50 000 četvornih metara prodajnog prostora bili su ispunjeni kupcima. Trgovci su imali pune ruke posla, trgovine su bile dupkom pune, a redovi pred blagajnama ogromni. Rijetko se moglo vidjeti posjetitelje bez barem jedne vrećice u rukama. Svi oni su spremno iskoristili sniženja, posebne akcije i druge pogodnosti pri kupnji, a trgovci su na kraju svakog dana zadovoljno trljali ruke”, hvale se iz City Centera one Easta.

Prilikom otvorenja održana je humanitarna akcija 5 kuna za malena srca. Posjetitelji su pokazali svoje veliko srce, kupili licitare za 5 kuna, sakupili ukupno 33.455,40 kuna, a u mini akciji Potrubi od srca City Center one za svako trubljenje na raskrižju ispred Centra donirao po jednu kunu – 40 000 kuna za 40 000 trubljenja. Udruga Veliko srce malom srcu tako je na kraju potpomognuta s ukupno 73.455,40 kuna. Svoj doprinos dali su i brojni prijatelji centra kao što su Milan Bandić, Duško Ćurlić, Jelena Radan, grupa Meritas, Jacques Houdek, Natali Dizdar, Marijana Batinić, Barbara Radulović, Lana Klingor, Lana Jurčević, Ivana Marić, Luka Vidović, Renata Končić – Minea, Vjekoslava Bach, Pikzibneri, Matteo Cetinski, Sandra Vranješ, Jasna Palić Picukarić, Rene Bakalović, Hrvoje Kraševac, Baby Dux, Kristijan Ugrina, Daniel Lacko, Radovan Stošić, Davor Dretar Drele, košarkaši Cibone i mnogi drugi.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close