Beyonce i Jay Z preporučuju kolegama hrvatske delicije i vina

Autor: Poslovni.hr , 02. srpanj 2012. u 16:10

Nas je od slavnog para dobio preporuku da za vrijeme svog boravka u Hrvatskoj obvezno kuša vrhunska hrvatska vina te gastronomske delicije kao što su salata od hobotnice i carpaccio od palamide

Uoči svog hrvatskog premijernog nastupa, 5. srpnja, u sklopu Fresh Island Festivala, hip-hop ikona Nas i njegov menadžment kontaktirali su organizatore u želji da kušaju vrhunska hrvatska vina i delicije.

Nas je u razgovoru sa svojim kolegama Beyonce i Jay-zijem dobio preporuku da za vrijeme svog boravka u Hrvatskoj obvezno kuša vrhunska hrvatska vina te gastronomske delicije kao što su salata od hobotnice i carpaccio od palamide. Organizatori su stoga na listu želja i zahtjeva koje se nalaze u njegovu ugovoru dodali i hrvatske proizvode.

Nas će svojim nastupom 5. srpnja na najpopularnijoj hrvatskoj plaži Zrće otvoriti Fresh Island Festival. Klubovi Papaya i Aquarius te ekskluzivni party na brodu ugostit će od 5. do 8. srpnja neka od najvećih imena američke i europske scene, a popis predvode hip-hop ikona Nas, nagrađivana Eve i DJ Muggs iz kultnih Cypress Hill.

Ovaj jedinstveni festivalski užitak već je prema mnogim regionalnim i inozemnim glazbenim medijima svrstan u jedan od festivala koji ove godine ne smijete zaobići.

Kako je Bebić iskoristio Beyonce

(Agencija VLM)

Komentirajte prvi

New Report

Close