Bebić: Moramo umanjiti egocentrizme, ublažiti taštine i podvrći se općem interesu

Autor: Poslovni.hr , 17. lipanj 2012. u 15:00

Bivši predsjednik Hrvatskog sabora i dugogodišnji visoki dužnosnik HDZ-a Luka Bebić izjavio je danas kako vjeruje u novo vodstvo stranke koje, kako je rekao, ima snage pobijediti na izborima.

„Vjerujem da će u dobroj sinkronizaciji unutarnjih prilika u stranci, i svega što zahtijevaju suvremene političke potrebe Hrvatske, vodstvo stranke dati odgovarajuće odgovore te da HDZ priprema još jedan politički uzlet“, izjavio je novinarima Bebić na svečanosti obilježavanja 23. obljetnice osnutka HDZ-a u prostorijama NK Jarun.

Upitan o tome što u vrhu stranke više nema bivše predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor, Bebić je odgovorio kako kontinuitet postoji bez obzira koliko su neki ljudi u tom izbornom procesu koji je bio demokratski, bili pogođeni.

„U prilikama u kojima se nalazimo, svi moramo naše egocentrizme umanjiti, a taštine ublažiti i podvrći se općem interesu. Pri tom ne smijemo zaboraviti pojedince i pojedinačne interese, jer su oni također legitimni“, rekao je Bebić, istaknuvši, međutim, kako oni ipak ne mogu biti iznad stranačkih i državnih interesa.

(Hina/pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close